Andres Colorado

 RAUL ARBOLEDA Afp
REZULTAT PROVJERE

SN otkrivaju pravu istinu o navodnom novom pojačanju Dinama, ima tu jedna zapravo zgodna, zanimljiva priča...

Kolumbijski mediji puno pišu o ‘novom Dinamovom južnoameričkom transferu‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. siječanj 2022. 12:05

Eto, tako to ide... Vijesti o Dinamu stalno stižu iz inozemnih medija. Prvo su Argentinci stalno pisali o dolasku Ojede, pa Poljaci o dolasku Emrelija... Te informacije su bile točne. Modri su zaista željeli Ojedu, dok bi napadača iz Azerbajdžana doveli bez odštete, ili uz neku simboličnu. Englezi su jučer u medijima nudili priču da je posao prelaska Oršića u Burnley gotova stvar, ali to nije bilo točno. Mislav, kako su danas potvrdili iz Maksimira, ostaje u Dinamu.

I onda su kolumbijski mediji javili da je Andres Colorado (23) na korak od potpisa za Dinamo. Posljednjih je godinu dana proveo na posudbi u Deportivo Caliju, a kako pišu tamošnji mediji, u tih je godinu dana postao i materijal za kolumbijsku reprezentaciju. Službeni debi zabilježio je 16. siječnja u prijateljskom susretu protiv Hondurasa te se u pobjedi 2:1 upisao u strijelce. Radi se o zadnjem veznom koji igra za klub Cortulua a cijena na Transfermarktu mu iznosi 1,3 milijuna eura.

Provjerili smo priču iz Kolumbije, a rezultat provjere glasi - 0 bodova. Ne samo to, dobili smo informaciju da se Dinamo uopće nije raspitivao za Colorada. Dobro, vjerojatno kolumbijski kolege nisu baš izmislili priču, sigurno je bilo nekih šaputanja oko Dinama, no postoji mogućnost da se netko u ime zagrebačkog kluba zaista raspitivao o Coloradu...

Ima tu jedna zapravo zgodna, zanimljiva priča. Naime, menadžer Colorada je Fernando Felicevich, Čileanac hrvatskih korijena koji je u plavi dom svojevremeno doveo Juniora Fernandesa i Angela Henriqueza. Možda je baš iz te povezanosti izronila ta priča, tko zna?

Izvori bliski maksimirskom klubu odaslali su nam poruku “a što će nam zadnji vezni?” Dakle, ta priča ne pije vodu. Ili tko zna, transferne priče se mijenjaju preko noći... Možda ono što vrijedi danas, neće vrijediti sutra.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 17:25