JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
POTEZ MODRIH PRIVUKAO PAŽNJU

Španjolci o Modriću u Dinamu: ‘Ovo pokazuje Zajecovu želju za inovacijom i unapređenjem imidža kluba‘

Španjolska Marca je komentirala činjenicu da je Dinamo platio oglas preko cijele stranice da primami Modrića
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2024. 14:58

Dinamov potez, zakup cijele stranice u španjolskoj Marci na kojoj su poslali poruku Luki Modriću da bi ga rado ponovo vidjeli u modrom dresu, privukao je veliku pažnju španjolskih i europskih medija. Sama Marca je na svojem internetskom portalu ovoj inicijativi dala središnji prostor.

Marca ističe kako je Dinamo platio cijelu stranicu za oglas na kojem su objavili sliku modrog dresa s Modrićevim imenom i brojem 10 uz hashtagove #ImaloBiSmisla i #TieneTodoElSentidoDelMundo. Španjolci ističu i kako se na oglasu nalazi potpis Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca. No, također objašnjavaju kako Modrić ima i drugih opcija za nastavak karijere.

‘Unatoč emotivnoj inicijativi Dinama, Luka Modrić i dalje razmišlja o svojoj budućnosti, u kojoj su u ovom trenutku sve opcije otvorene. Realova ‘desetka‘ ne isključuje mogućnost nastavka suradnje s ‘Kraljevskim klubom‘. jer smatra da još uvijek može doprinijeti Ancelottijevoj momčadi. S druge strane, primamljive ponude iz Saudijske Arabije i dalje stižu na njegovu adresu, a tu je i zanimljiva mogućnost odlaska u MLS. Sada se svim tim opcijama pridružuje i ona Dinama, koja je nostalgična i ima manje šanse da postane stvarnost od drugih‘, piše Marca i dodaje:

‘Ovo je imaginarna inicijativa Velimira Zajeca koji je nedavno postao predsjednik Dinama, a koja pokazuje njegovu želju za inovacijom i unapređenjem imidža hrvatskog kluba koji nikada nije skrivao ponos što je proizveo ikonu poput Modrića.‘

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 14:33