Luka Modrić

 ABEER AHMED Nurphoto Via Afp
SMISAO NA SVIM RAZINAMA

Španjolci su već zvali Zajeca, a Modrićev dolazak donio bi svlačionici Dinama mnogo više od planetarnog majstora

Svi plavi dečki i oni kojima je plava boja na srcu iščekuju rezultate kampanje "imalo bi smisla"
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. travanj 2024. 23:48

Dinamo i Luka Modrić bili su u subotu tema praktički svih svjetskih sportskih, ali i ne samo sportskih medija. Poruka legendarnom majstoru preko španjolskog sportskog lista Marce kupljenim oglasom zaintrigirala je Globus.

Već u subotu poslijepodne, Marca, u kojoj je izašao poziv Modriću da se vrati doma, zatražila je intervju s predsjednikom Dinama Velimirom Zajecom. Žele Španjolci iz prve ruke saznati kako stoje stvari kad se radi o eventualnom Modrićevom povratku u Maksimir.

Svlačionica Dinama, a to je naravno bilo i očekivano, oduševljeno je reagirala na klupsku želju o povratku planetarnog nogometnog velemajstora. Kad bi se Luka stvarno vratio i odlučio karijeru završiti u Dinamu, onda bi to imalo izniman učinak na svlačionicu. Ne samo zbog individualne nogometne kvalitete igrača Reala s kojim je osvojio sve što se osvojiti može. Uz njega bi i drugi igrači postali bolji, imali bi više mogućnosti za nadogradnju, a da se ne zavaravamo, svima njima bi narasla cijena.

image

Luka Modrić

RICARDO LARREINA Dppi Via Afp

Da ne govorimo o tome da bi plavom klubu bilo lakše i obavljati poslove u prijelaznom roku. Recimo, neki strani igrači koji možda imaju skepsu kad trebaju odlučiti doći u HNL, sigurno bi imali drukčiji stav kad se radi o dolasku u klub u koji je stigao Luka Modrić.

Sad svi plavi dečki, kao i svi oni kojima je na srcu plava boja iščekuju kako će se dalje razvijati kampanja “imalo bi smisla”. Stvarno bi imalo, na svim razinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. travanj 2024 23:51