Nikola Moro u dresu moskovskog Dinama

 ALEXANDER VILF Sputnik Via Afp
RUSKA BURZA

Sprema se egzodus, a igrači poput More, Lovrena, Nižića..., dobro bi došli velikoj HNL četvorki

Sve više stranih igrača napušta ruske klubove, iz Krasnodara su, navodno, već otišli svi stranci
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. ožujak 2022. 10:23

Ružne scene iz Ukrajine lančanom reakcijom utječu i na ukrajinski i ruski nogomet. Mnogi klubovi čekaju kako će se sve to rasplesti. Hoće li, primjerice, igrači iz ruskih klubova dobiti zeleno svjetlo FIFA-e i UEFA-e da mogu jednostrano raskinuti ugovore i onda kao slobodni igrači potpisati za nekog drugog?

Naravno, zagolicalo je to maštu navijača i naših klubova, igrači poput More, Jedvaja, Lovrena, Uremovića, Nižića... dobro bi došli HNL četvorki u borbi za naslov.

No, zasad je sve na mašti, barem što se Dinama tiče nema naznaka za takvim potezom. Jer, tko zna hoće li do takvog raspleta uopće doći. No, činjenica jest da sve više stranih igrača napušta ruske klubove, primjerice, iz Krasnodara su, navodno, otišli svi stranci. A znamo da tamo ima kvalitetnih igrača.

Ali, trenutno je još uvijek nepoznato kakav je formalni status tih igrača i hoće li moći potpisati do kraja sezone za neki drugi klub. U svakom slučaju, u Maksimiru bi trebali pratiti rusku “burzu” igrača, možda bi se tu nešto moglo iskamčiti.

Premda, jasno je da i mnogi drugi klubovi prate situacije i čekaju egzodus nogometaša iz Rusije...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 08:45