Arhiva

 GORAN MEHKEK Cropix
NOVOSTI IZ ROVINJA

Stigla je velika vijest za Dinamo, na pripreme stigla i dva člana Izvršnog odbora, sprema se okršaj dinamovaca

Stigla je danas u Dinamo jedna važna vijest iz Gradskog ureda za opću upravu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. siječanj 2024. 14:48

U petak su se u Rovinju pojavila dva člana Izvršnog odbora Modrih, Nikola Hanžel i Ante Todorić. Izvršnjaci će ostati da subotnjoj utakmici protiv Celja (14 sati, igralište Valbruna), vodeće momčadi slovenskog prvenstva, kojeg vodi bivši trener Modrih Damir Krznar, a pomoćnik mu je još jedan bivši dinamovac Mihael Mikić..

Inače, tu utakmicu je trener Jakirović želio igrati 2 puta 60 minuta, ali Krznar nije pristao jer Celje ima previše utakmica u nekoliko dana. Kad smo već kod Celja, kod Krznara će na posudbu na godinu dana Luka Menalo, uz mogućnost otkupa ugovora. O tome smo već pisali, a sad se eto to i dogodilo.

Stigla je u Dinamo i jedna važna vijest iz Gradskog ureda za opću upravu. Ured je onu Dinamovu Skupštinu održanu u rujnu proglasio pravovaljanom, što je svakako informacija koja se s nestrpljenjem čekala u plavom domu. To praktički znači da će i ova posljednja održana u prosincu prošle godine biti pravovaljana, te Dinamo može mirno prema izborima, odnosno izbornoj Skupštini koja će se održati u ožujku

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 10:25