Rožić, Antolić i Mamić

 CROPIX
RAT STRUJA

Stižu velike vijesti za Dinamo: Inspekcija hitno donosi odluku o legalnosti kontroverzne Skupštine!

Skupština je protekla u atmosferi ‘pijane birtije‘ u kojoj je bilo prijetnji i psovki, međusobnog vrijeđanja...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. siječanj 2023. 16:05

Zapisnik s sjednice Skupštine Dinama održane 12. prosinca prošle godine u srijedu je otišao u gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne odnose, te na adresu Sportske inspekcije.

Dakle, današnji dan je na neki način velik za Dinamo, jer ćemo dobiti odgovore na važna, krucijalna pitanja kad se radi o klubu iz Maksimirske 128. Ta dva nadležna tijela utvrditi će je li ta Skupština bila legalna ili ne.

Osim što je Skupština protekla u atmosferi ‘pijane birtije‘ u kojoj je bilo prijetnji i psovki, međusobnog vrijeđanja i svih okolnosti koji svakako nisu civilzirano ponašanje, inspekcijski nadzor utvrditi će je li sve bilo regularno. Naime, pojavila se priča da 10 skupštinara nije bilo valjano verificirano.

Nadležna tijela, a posebno Sportska inspekcija bi hitno, u što je mogućem kraćem roku trebala riješiti slučaj te kontroverzne Skupštine. Ako je proglasi nelegalnom, onda su sve odluke donesene na toj Skupšini ništavne. Drugi riječima, kao da se ništa nije dogodilo!

Hitnost odluke nadležnih tijela je bitna kako bi Dinamo mogao legalno obavljati sve svoje pravne poslove. Kad smo već kod tih verifikacija, po našim izvorima čak je šest-sedam skupštinara za koje se drži da nisu pravovaljano verificirani potpisalo zahtjev za izvanrednu sjednicu Skupštine.

To bi onda značilo da struja koja traži izvanrednu sjednicu nema dovoljno potpisa za njeno sazivanje, jer ako se od 45 skupljenih potpisa oduzme njih šest ili sedam, dolazimo do brojke od 39 ili 38 potpisa što je nedovoljno. Ne treba naravno ništa prejudicirati, na koncu će nadležni odlučiti o događajima u plavom klubu. Iz Dinamovih prostorija sve se seli u gradske urede i one Sportske inspekcije. Bit će onako kako oni odluče...

Linker
17. travanj 2024 17:51