RONALD GORSIC Cropix
ON BI BIO NAJVEĆE POJAČANJE

‘Što mislite da vratimo Oršića?‘ Plava legenda bila je blizu ekspresnog povratka, evo zašto je sve propalo

Iako je nedavno kompletirao veliki transfer u Premierligu, Oršić se zamalo vratio na Maksimir
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. veljača 2023. 19:06

U Maksimiru se dva dana prije zaključenja zimskog mercata povela ovakva priča "što mislite, da vratimo Mislava Oršića?". I prema našim informacijama, vratili bi ga da nije bilo cajtnota!

Svi znate kakva je sudbina dočekala plavu legendu, najboljeg europskog strijelca Dinama u povijesti u Southamptonu. Prilike je dobivao na kapaljku, a onda je preseljen u drugu momčad. Istina, trener Nathan Jones je dobio otkaz, možda se nakon tog poteza Oršiću spremaju bolja vremena. No, u plavom domu su u neformalnim razgovorima došli do ideje da ga vrate u plavi dom, da ga uzmu na posudbu.

image
ADIL BENAYACHE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Adil Benayache/sipa Press/profimedia

Međutim, priča se nije stigla realizirati jer je zimski mercato završio, nije bilo vremena za bilo kakvu konkretnu akciju. Govorimo naravno o završetku prijelaznog roka u Hrvatskoj. Nema veze što je onaj u Premiershipu završio 1. veljače. Jer to i jest prednost našeg mercata, mogu se dovesti igrači koji nisu u prvom planu u drugim klubovima.

Možemo kazati samo - nažalost. Povratak Oršića bilo bi najveće pojačanje za Dinamo. I bilo bi zaista idealno da se baš sada vratio na posudbu. Idealno i za Dinamo i za Oršića.

Možda i za Southampton ako ga ne vide kao igrača koji im može pomoći u borbi za ostanak u Premiershipu. Međutim, Dinamo po našim informacijama nije odustao od Oršića. Ako se nastavi ovakva situacija po njega u Southamptonu, onda bi ga plavi klub želio vratiti na ljeto. Ili ga dovesti na posudbu, ili ga otkupiti od Southamptona po naravno nižoj cijeni od one po kojoj je prodan.

Tako bi Dinamo i zaradio na ukupnoj transfernoj priči, a vratio bi se čovjek koji je bio krucijalan igrač.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 12:17