Miroslav Rožić, predsjednik NO Dinama

 DARKO TOMAS/CROPIX Cropix
NASTAVAK BORBE

Što se to sprema u Dinamu? Nadzorni odbor mimo službenih klupskih kanala poslao poziv medijima...

Već prvi radni dan u 2023. godini mogao bi donijeti pregršt zanimljivosti iz Maksimirske 128.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2023. 13:27

Novogodišnje zatišje je prekinuto. U Dinamu ne miruju, struje, ova ili ona, a sve se bore za prevlast u klubu imaju nove poteze. Ni na dan Nove godine nema predaha, nema mira...

Tako je GNK Dinamo danas odaslao poziv za medije, i to putem mail-adrese Nadzornog odbora, a ne one koju klub inače koristi. Poziv se odnosi na press-konferenciju koja će se u Maksimiru održati već sutra, u ponedjeljak od 11 sati. Poziv je stigao upakiran uz tradicionalnu novogodišnju čestitku. Na presici će, kako piše, biti Nadzorni odbor, članovi Izvršnog odbora i Skupštine kluba.

Nadzorni odbor je 22. prosinca razriješio dužnosti Krešimira Antolića, člana Uprave Dinama. Tada je zaključeno kako je, sukladno Statutu kluba, prekršena njegova odredba o tome da Izvršni odbor provodi odluke kluba, a ne Skupština. Paralelno s time, Zdravko Mamić je pozvao Mirka Barišića na njegovoj press-konferenciji dan kasnije da odstupi iz kluba, a Barišić mu je u intervjuu za naš list odgovorio da je on bjegunac i osuđenik, te da su to svi dužni poštovati.

Inače, Mamić i njegova struja planiraju klubu dostaviti minimalno 41 potpis članova Skupštine koji bi bio dovoljan za sazivanje izvanredne Skupštine, prije one redovne u ožujku ove godine.

Linker
24. travanj 2024 02:01