Komnen Andrić (u sredini)

 DAMIR KRAJAC Cropix
SN DOZNAJE

Sve je gotovo! Dinamo prodao srpskog napadača za milijun eura, već je stigao u Francusku

Andrić je bio omiljeni dio plave svlačionice, maksimalni profesionalac, motivator, vrlo pristojan dečko...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. srpanj 2022. 10:30

Dinamo i Clermont sve su dogovorili, ugovor dva kluba je potpisan, a Komnen Andrić već je stigao u Francusku gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati za tamošnjeg prvoigaša. Modri će na ime transfera inkasirati negdje oko milijun eura, a ‘zaraditi‘ i 300 tisuća na godišnjoj plaći srpskog napadača. Naime, Andrić je ušao u zadnju godinu ugovora i toliko bi dobio da je ostao u plavom klubu.

image
RONALD GORSIC Cropix

U plavi dom Andrić je stigao još 2019. godine iz zaprešičkog Intera, a Modri su ga platili otprilike za istu cijenu za koju su ga sad i prodali. Komnen je u Interu ispisao lijepu priču, bio je golgeterski kralj Zaprešića, postao je prvi poslijeratni srpski nogometaš koji je bio kapetan u nekom hrvatskom nogometnom klubu. Međutim, u Dinamu zapravo nikad nije dobio pravu priliku, Nenad Bjelica ga je koristio kad je trebalo rotirati momčad u prvenstvu, a i nakon toga je pao u drugi plan, pa se vratio na posudbu u Inter, a onda je otišao na posudbu u rusku UFU. Ipak, opet se iz Rusije vratio u Dinamo, imao je po povratku i dobrih dana, zabijao je neke važne golove, a posebno ostaje u sjećanju ona utakmica s Rapidom u Zagrebu, kada je bio detonator preokreta za Dinamovu pobjedu od 3:1.

Andrić je bio omiljeni dio plave svlačionice, maksimalni profesionalac, motivator, vrlo pristojan dečko, koji je bez obzira što nije imao previše priliika ostavio jako pozitivan trag u Dinamu. Dolaskom Josipa Drmića bilo je jasno da će za njega biti još manje prilika, a s obzirom i na posljednju godinu ugovora, bilo je jasno da će napustiti plavi klub kad stigne prava ponuda.

S Clermontom je bio već u kombinacijama ove zime, ali se taad taj transfer nije dogodio, sad jest. Možemo mu samo poželjeti sreću i golove u Lique 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 15:09