Mislav Ćutuk (desno)

ŠUŠKANJA O TRANSFERU

Talijani: Juventus želi dovesti velikog Dinamovog talenta, briljira i u dresu mladih Vatrenih

U sjajnoj je formi, trenutno je s 18 golova najbolji strijelac kadetskog prvenstva
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 23. ožujak 2024. 14:32

Kako javljaju talijanski mediji, Juventus je zagrizao za mladog napadača Dinama Mislava Ćutuka. Prema njima je Juventus već prišao Dinamu kako bi saznali uvjete njegovog dovođenja.

Ćutuk je rođen 25. siječnja 2007., a u Dinamo je iz Opuzena došao prije pet godina. Ćutuk je ove sezone u sjajnoj formi te je trenutno s 18 golova najbolji strijelac kadetskog prvenstva. Jedan je od najboljih igrača momčadi Dinama koja uvjerljivo maršira prema naslovu prvaka. U 20 utakmica imaju 17 pobjeda i tri neriješena ishoda, dok i dalje ne znaju za poraz.

Uz to, Ćutuk nastupa i za U-17 reprezentaciju Hrvatske za koju također pruža dobre nastupe. U prvoj rundi kvalifikacija je s dva gola pomogao mladim Vatrenima da izbore Elitnu rundu, a u prvom kolu Elitne runde je zabio dva gola u 3:3 remiju protiv reprezentacije Njemačke prije tri dana.

Svojim igrama je probudio interes talijanskog velikana koji ga želi dovesti u svoje redove. No, treba vidjeti želi li Dinamo uopće pustiti talentiranog igrača koji tek treba zaigrati za prvu ekipu.

Linker
23. ožujak 2024 14:33