JB AUTISSIER/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
DANAS JE ‘DAN D‘?

Talijani: Vodi se borba za transfer hrvatskog ofenzivca! Dinamo ima ozbiljnu konkurenciju, pojavio se i iznos

Dinamo mu je, navodno, dao ultimatum, a s druge strane Fiorentina se isto nada završetku posla
Piše: Andro PolićObjavljeno: 23. siječanj 2023. 07:53

Nastavlja se transfer saga oko Josipa Brekala. Kako sada stvari stoje, Dinamo i Fiorentina u borbi su za potpis 24-godišnjeg ofenzivca, a najnovije vijesti u toj sapunici donose talijanski mediji. Prvo je Nicoló Schira u nedjelju navečer izvijestio kako je Dinamo dogovorio uvjete s Wolfsburgom i pripremio igraču ugovor do 2026., međutim, "modri su", prema njegovu pisanju, igraču dali ultimatum od 72 sata za konačnu odluku.

Il Corriere dello Sport sinoć je prenio kako bi se danas mogle razjasniti stvari oko njegove budućnosti. "Viola" bi, prema njihovim informacijama, danas mogla dogovoriti uvjete s njemačkim klubom, a spominje se odšteta od milijun i pol eura, dok bi Brekalu pripremili ugovor do 2027. godine. Igrač s 33 nastupa za "vatrene", već je nastupao u Serie A u dresu Torina, a u elitnom razredu talijanskog nogometa skupio je 32 nastupa uz sedam postignutih pogodaka.

image

Josip Brekalo

ANTE CIZMIC Cropix

Talijanski list u današnjem izdanju novina piše da se dolazak Hrvata očekuje sredinom tjedna, a trener Fiorentine Vincenzo Italiano htio bi ga imati na raspolaganju za dvoboj protiv Torina prvog dana veljače, a isto tako, napominju kako je Brekalo posljednju utakmicu odigrao krajem listopada.

Linker
26. travanj 2024 17:07