RONALD GORSIC Cropix
TRI BODA SU IMPERATIV

Tko će istrčati protiv Varaždina? Ante Čačić u problemima: Menalo ima potres mozga, senator virozu...

‘Bez obzira na naše probleme imamo respektabilan fond igrača i pod svaku cijenu trebamo tri boda‘
Piše: SNObjavljeno: 18. veljača 2023. 12:40

Pred nogometašima Dinama je u sklopu 22. kola SuperSport HNL-a gostovanje kod Varaždina, a u najavi utakmice trener Modrih Ante Čačić rekao je kako se Luka Menalo još uvijek oporavlja od lakšeg potresa mozga kojega je zadobio u Kup utakmici protiv Splita.

- Što se momčadi tiče, Bočkaj ima problema s butnim mišićem, a Ademi se od ranije bori s virozom. Pričekat ćemo do nedjelje da vidimo u kakvom će stanju biti njih dvojica, dok bi ostali trebali biti spremni - komentirao je Čačić koji će na raspolaganju imati i prinovu iz Istre 1961. Maura Perkovića (19) koji je u Maksimirsku 128. stigao dvije minute prije kraja zimskog prijelaznog roka.

- On je u petak odradio prvi trening s našom momčadi, kandidirat će za ovu utakmicu. Dakle, bez obzira na neke naše probleme, i dalje imamo dosta respektabilan fond igrača i pod svaku cijenu idemo na pobjedu u Varaždin. Imamo dobru atmosferu u svlačionici i ono najbitnije, zajedništvo - dodao je Dinamov strateg pa komentirao protivnika:

- Nije novost ako kažem da nas čeka zahtjevan protivnik koji cijelu sezonu igra dobar nogomet, a pogotovo na vlastitom terenu. Još na jesen smo odigrali 1:1 iako je Varaždin u nekim dijelovima susreta bio i bolji suparnik. Nama trebaju tri boda iz svakog idućeg susreta pa tako i na ovom gostovanju - zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 23:02