Trener Ludogoreca nije bio sretan igrom svoje ekipe

 JURE MAKOVEC Afp
NIJE ZADOVOLJAN

Trener Ludogoreca okreće se Modrima: ‘Dinamo je dosta drugačija momčad od Iraca, imaju puno kvalitetnih igrača‘

Trener bugarskog sastava Ante Šimundža ističe kako je sretan zbog prolaza, ali ne i igre
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 29. srpanj 2022. 14:22

Trener Ludogoreca Ante Šimundža je nakon prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka govorio o zadovoljstvu odličnom igrom u prvom dijelu kad su zabili dva gola Shamrocku, a mogli su i više. Tada je bio sretan i s konačnim rezultatom 3:0, ali nakon uzvratne utakmice s Ircima u Dublinu i prolaza nakon poraza 1:2 nije bio ni približno tako dobre volje. Cijeli je susret skakao, vidjelo se da ga muči kako igraju njegovi Orlovi.

"Sretan sam što idemo naprijed, ali nismo bili na razini na kojoj smo trebali biti. S desetoricom igrača bili smo bolja momčad nego dotad i to je važno jer pokazali smo karakter. Presudila je agresivnost domaćina i atmosfera stadiona. Moramo naučiti neke stvari iz ove utakmice i izvući pouke. U drugom poluvremenu smo ipak bili bolji", komentirao je slovenski trener hrvatskog podrijetla te dodao:

"Nisam osjećao da smo podcijenili suparnika. Nismo hodali po terenu, nije nedostajalo energije, ali je nedostajalo agresije i zato smo poraženi u tom susretu. Ponekad crveni karton daje momčadi poticaj za napredak. Mislim da ipak nije bio crveni karton. Sudac nije bio na visini ove utakmice. Nadam se da će u budućnosti biti bolje."

Kaže da je upozoravao...

"Rekao sam igračima da za svakoga uvijek postoji šansa jer su Irci bili domaćini, a jaki su domaćini. Prije njihovog drugog gola, međutim, dobro smo kontrolirali igru i imali prilike. Na kraju smo se uspjeli skupiti i postići pogodak."

O Dinamu u prvim izjavama nakon utakmice nije htio puno govoriti:

"Dinamo je dosta drugačija momčad od Shamrocka. Imaju dosta kvalitetnih igrača, ali o njima ćemo kada za to dođe vrijeme", rekao je.

Linker
25. travanj 2024 08:51