MARKUS ULMER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
‘IGRALI SMO HRABRO‘

Trener mladih dinamovaca: ‘Ovo je neprocjenjivo iskustvo za naše dečke, da vide kakve uvjete ovdje imaju...‘

‘Kad se sve na kraju sagleda, Bayern je zasluženo pobijedio‘, priznaje Banović
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. rujan 2024. 19:48

Nakon utakmice mladih Bayerna i Dinama u Münchenu, koja je u utorak završila pobjedom domaćeg sastava (2:1), trener Ivica Banović je kazao:

- Igrali smo s velikom željom, hrabro... U prvom dijelu nismo baš bili ofenzivni, ali u drugom dijelu smo bili bolji. Kad smo uveli u drugom dijelu neke igrače koji si se vratili nakon ozljeda, dobili smo na brzini prema naprijed. Tada smo imali više posjeda lopte, jednu šansu samo zabili. Kad se sve na kraju sagleda, Bayern je zasluženo pobijedio. Ovo je veliko, neprocjenjivo iskustvo za naše dečke, da vide kakve uvjete Bayern ima, kako je to u najvećim klubovima, gdje jednoga dana mogu doći. Mislim da je to našim dečkima veliki poticaj za godine koje slijede. Možda će i oni jednoga dana igrati na velikim stadionima.

Branko Pavić je kazao da je Dinamu nedostajalo dosta igrača...

- Nedostajali su neki prvotimci. Nismo imali puno treninga zajedno, pa fale još neki taktički detalji. Napravili smo par greškica i na kraju smo izgubili. Primili smo dva brza pogotka početkom drugog poluvremena, onda smo krenuli prema naprijed zabili smo gol, ali nismo mogli više.

Linker
17. rujan 2024 19:48