Pogođeni autobus Dinama

 Tomo Ničota
INCIDENT U SPLITU

U Dinamu šokirani napadom na klupski autobus u blizini Poljuda. Tražit će i službeno očitovanje MUP-a?

Zatečeni su činjenicom da je uopće moguće da tolika masa navijača stoji uz cestu na prilazu stadionu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. ožujak 2022. 21:56

Morali su već u Splitu dinamovci djelomično sanirati štetu na svojem autobusu kojeg su kod ulaza u krug stadiona napali Hajdukove pristalice, kamenjima i bocama.

Razbijen je prozor, napuknula je prednja šajba, trebalo je to malo polijepiti da bi se moglo putovati do Zagreba. Iz Maksimira nisu u nedjelju htjeli ništa službeno govoriti o tom incidentu, iako je još i prije utakmice bilo jasno da svima koji su bili u autobusu nije bili svejedno kad je krenula kanonada, a pogotovo kad je razbijeno staklo.

Ostali su šokirani činjenicom da je uopće moguće da tolika masa navijača stoji uz cestu na prilazu stadionu i slobodno prema autobusu baca što želi. Pogotovo nakon što su nekoliko minuta na istoj ruti gađani i autobusi s Dinamovim navijačima, pa se moglo predvidjeti kako će se provesti i službeni klupski autobus.

Ovog puta je sve prošlo bez ozbiljnijih posljedica, ali moguće je da će Dinamo ipak tražiti službeno očitovanje MUP-a o tom slučaju da se vidi tko je, kako i zašto zakazao u sigurnosnom lancu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. ožujak 2023 18:35