GORAN MEHKEK Cropix
IZA MAKSIMIRSKIH KULISA

U jeku rata za Dinamo navijači se sastali s Barišićem: Oko jedne stvari će teško pronaći zajednički jezik

Danas je navodno na incijativu službenog Dinama u Plavom salonu održan sastanak s navijačima
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 25. siječanj 2023. 17:17

Priča oko prevlasti u Dinamu ide dalje i poprima prilično intrigantne detalje.

Danas je, naime, navodno na incijativu službenog Dinama u Plavom salonu održan sastanak s navijačima, Bad Blue Boysima, ali i prestavnicima udruge Dinamo to smo mi, u želji, valjda, da se pokuša naći zajednički jezik, ali i prije da se na stol stave stavovi obje strane.

Valjda jer nitko ne želi reći niti "a". Dinamo je na tom sastanku predstavljao Mirko Barišić, dok Krešimira Antolića nije bilo. S druge strane bili su, između ostalih Juraj Čosić, ali i zagrebački odvjetnik Saša Pavličić Bekić. Zaključak, međutim, nije donio zajednički jezik, jer koliko doznajemo, a što i govore javna istupanja, Barišić i Antolić inzistiraju na ostanku do rušenja Mamića, prije nego pristanu na odlazak, no navijači ostaju kruti u svojim "zahtjevima" i traže "potpuni reset".

Premda niti jedna strana ne želi potvrditi teme razgovora, razvidno je da se radilo o "vrućoj temi", kao i pokušaju zajedničkog jezika u rušenju Mamića, koji je izgleda nemoguć. Sa strane se postavljaju pitanja i podrške momčadi, ali to, navodno, nije tema - Boysi će do kraja stajati uz momčad, te to, koliko čujemo, nije ni bila tema ovog sastanka. Što se valjalo iza brda, doznat ćemo uskoro...

Podsjetimo, u subotu na utakmici protiv Gorice "Sjever" je orio "Skupština i Uprava...marš iz Dinama", dok Antolić i Barišić drže liniju da neće izaći iz kluba dok se se ne "riješe" pitanje Zdravka Mamića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 10:34