Kamil Piatkowski

 RONALD GORSIC Cropix
RAZOČARAN POTEZOM

U Salzburgu frustrirani nakon Dinama, igrači pronašli novog ‘krivca‘: ‘Vidi se tko su pravi navijači‘

Navikli su svoje navijače na dominaciju, pobjede i trofeje, no vremena se mijenjaju
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. listopad 2024. 11:50

U ranijim godinama navikli su svoje navijače na dominaciju, pobjede i trofeje, no vremena se mijenjaju.

Red Bull Salzburg trenutačno je u rezultatskoj krizi koja je kulminirala domaćim porazom protiv Dinama u 3. kolu Lige prvaka (0:2).

Sveukupno austrijska momčad u elitnom društvu ima tri poraza uz gol-razliku 0:9. Nadali su se fanovi da će ogled s hrvatskim prvakom predstavljati prekretnicu, no ispostavilo se da je kriza dodatno produbljena posrtajem u srijedu.

Frustracija među navijačima je ogromna. Momčad je izviždana za prikazano u srijedu, a stadion se u velikoj mjeri ispraznio prije završetka utakmice.

- Oni koji su ostali su naši pravi navijači - ustvrdio je branič RB Salzburga Kamil Piatkowski, prozvavši navijače koji su počeli izlaziti sa stadiona prije kraja utakmice.

Njegov trener Pep Lijnders pokušao je ‘obraniti neobranjivo‘ sljedećim riječima:

- Vrijeme je bilo loše, možda su neki od navijača željeli izbjeći prometnu gužvu ili biti kod kuće sa svojom djecom. Svatko ima svoje razloge.

Nije se u srijedu prvi puta dogodilo da gledatelji ranije napuste stadion nezadovoljni razvojem događaja, isto je bilo i u prvenstvenom susretu s Altachom kojeg je RB Salzburg dobio 2:1 preokretom u završnim minutama.

- Protiv Altacha su ljudi otišli ranije, a mi smo nakon toga zabili dva gola. Ja bih uvijek ostao, uvijek bih vjerovao. Ali svatko može napraviti što želi - komentirao je Lijnders.

Linker
24. listopad 2024 11:51