Josip Šutalo sa suigračima

 Ante Čizmić/Cropix
PRIČA SE ZAHUKTAVA

U srijedu na Maksimir stižu skauti Arsenala, ali ne zbog Baturine. Doznajemo koga će pratiti

Transfer u londonski klub mogao bi biti jedan od najvećih u povijesti Dinama
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. travanj 2023. 22:13

Na utakmici Dinama i Varaždina u srijedu u Maksimiru pojavit će se skauti Arsenala. Razlog njihovog dolaska je Dinamov i reprezentativni stoper Josip Šutalo!

Topnici su inače zainteresirani i za mladu zvijezdu Martina Baturinu, ali s obzirom da je modri klub na njegov mogući transfer ovog ljeta stavio znak ‘stop‘, glavni razlog dolaska društva iz Londona je Šutalo. On je, uz Livakovića i Ivanušeca za kojeg službenu ponudu sprema Burnley, jedan od igrača za kojega u Maksmiru kažu da je najbliže izlaznim vratima plavog doma.

Prema raspoloživim informacijama, mogući transfer Šutala u Arsenal mogao bi biti jedan od najvećih u povijesti zagrebačkog kluba, spominju se cifre od 20 do 25 milijuna eura. Ako bi zaista takva ponuda stigla iz Londona, onda bi je naravno maksimirski klub odmah prihvatio.

Šutalo je ove sezone u svim natjecanjima odigrao 30 utakmica, uz dva pogotka u prvenstvu i jedan u Kupu. Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura. Ugovor s Dinamom produljio je u ožujku prošle godine, s trajanjem do lipnja 2028., čime su Modri osigurali čvrstu pregovaračku poziciju.

Linker
08. travanj 2024 15:49