Josip Šutalo

 RONALD GORSIC Cropix
‘BACIT ĆEMO SE NA GLAVU‘

UEFA dinamovca proglasila igračem utakmice, a on otkrio: ‘Možda je to razlog što smo osvojili samo bod...‘

Mladi dinamovci ne skrivaju optimizam: ‘Pobijedili smo Chelsea, možemo i Milan‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2022. 23:28

Nogometaši Dinama i Red Bull Salzburga odigrali su na maksimirskom stadionu, u 4. kolu skupine E Lige prvaka, utakmicu bez pobjednika 1:1.

Oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Gosti su poveli u 12. minuti, s 15 metara iskosa precizan je bio Nicolas Seiwald. Dinamo je rezultatski minus izbrisao krajem prvog poluvremena, u 42. minuti strijelac je bio Robert Ljubičić. Unatoč tome što su oba sastava imala dosta prilika u drugom dijelu, rezultat se nije mijenjao.

image

Oumar Solet i Josip Šutalo

DENIS LOVROVIC Afp

Igračem utakmice UEFA je službeno proglasila izvrsnog Josipa Šutala:

"Mislim da smo se dobro borili, ali u nastavku smo pali energetski, možda je to razlog zašto smo izborili samo bod. Greške se događaju, mislim da smo se dignuli nakon pogotka, vratili smo se, no nedostajalo je još malo energije. Ništa nije izgubljeno, imamo još dvije utakmice, dat ćemo sve od sebe i pokušati izboriti nove bodove."

image

Dario Špikić

RONALD GORSIC Cropix

U veznome redu pažnju je plijenio rastrčani Dario Špikić:

"Nismo uspjeli doći do sva tri boda kako smo htjeli. U nastavku smo izgubili ono malo goriva koliko je bilo potrebno da to ostvarimo, ali u prvome smo dijelu čak bili i bolji. Žalosni smo, ali i ponosni jer ovo je veliki bod u Ligi prvaka. Sada se okrećemo prvenstvu i ostalim utakmicama Lige prvaka. Pobijedili smo Chelsea, možemo i Milan kod kuće, pogotovo s ovim navijačima. Bacit ćemo se na glavu i dati sve od sebe."

image

Mislav Oršić, Josip Mišić i Luka Sučić

RONALD GORSIC Cropix

Linker
15. travanj 2024 12:35