Arijan Ademi je glavna tema nakon derbija na utakmici

 DAMIR KRAJAC/CROPIX
BIVŠI TRENER SASVIM ISKRENO

Vahid Halilhodžić o kapetanu Dinama: ‘Nema puno takvih, nedostaje mu samo jedno da bude vrhunski igrač‘

Arijan Ademi je u fokusu nakon pobjedničkog gola protiv Rijeke u derbiju na Rujevici
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2022. 09:53

Arijan Ademi ne prestaje dobivati pohvale nakon što je zabio možda i najvažniji Dinamov gol ove sezone, onaj pobjednički na Rujevici protiv Rijeke. Ademi je u 86. minuti zakucao loptu u mrežu za 2:1 i veliku pobjedu protiv rivala u borbi za naslov prvaka.

Ademija nije propustio pohvaliti i Vahid Halilhodžić koji je u intervjuu za Sportklub istaknuo kako igrača poput njega nema puno na svijetu. Bivši trener Dinama se prisjetio dana kada je radio s kapetanom Modrih.

"Bio je mlad, perspektivan i simpatičan dečko. S njim je bilo lijepo raditi. Bio je omiljen među igračima, a malo smo se i šalili da ima kilu ili dvije viška. Drago mi je da je izrastao u vođu generacije i da unosi puzitivan impuls među kolege. Dinamo je s njim neprikosnoven", rekao je Vaha pa dodao:

"Dolazi iz dobro situirane obitelji i nije opsjednut novcem, a to je rijetkost kod nogometaša. On se time nije bavio i ostao je vjeran Dinamu. To treba pohvaliti. To je igrač s velikim volumenom igre, ima značajnu ulogu u obrani i jako je discipliniran. Nedostaje mu još koji gol s 20 ili 25 metara da izraste u vrhunskog igrača."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. svibanj 2024 09:16