MATIJA DJANJESIC Cropix
ELITA NA MAKSIMIRU

Važna vijest za nogometne zaljubljenike! Evo gdje ćete moći TV prijenose Dinamovih utakmica u Ligi prvaka

Hrvatski je prvak nakon tri godine ponovno izborio nastup u najjačem klupskom natjecanju
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 26. kolovoz 2022. 16:16

Dinamo se nakon tri godine vratio u Ligu prvaka, u međuvremenu više ne postoji Planet Sport koji je tada radio prijenose, utakmice su ponovno na televiziji ArenaSport, a srijedom su i dalje na HTV2.

Modri će tri susreta igrati u utorak, a tri u srijedu. ArenaSport ima deset programa i prenosi sve dvoboje Lige prvaka utorkom i srijedom, tko je ima mogućnost gledati nema brige za prijenose elitnog nogometnog natjecanja. Kao što je bilo i protekle sezone. Osim prijenosa nudit će i emisije, pogotovo kad igra Dinamo, ali ne samo kad se radi o susretima Modrih.

Hrvatska televizija Ligu prvaka radi srijedom te će gledatelji na njezinom drugom programu moći pratiti uživo tri utakmice hrvatskog prvaka koje su na rasporedu taj dan. I HTV, kao što se zna, radi studijske emisije uoči i nakon susreta.

Dakle, za ljubitelje hrvatskog nogometa jesenska shema je jasna: HNL prenosti televizija MaxSport koja je pokrenula ovog ljeta nakon što je HT kupio nova televizijska prava, a od 10. kola 18. rujna prijenosi domaće lige kreću i na HTV2 nedjeljom od 15 sati. Po jedna utakmica u svakom kolu. Liga prvaka je utorkom na ArenaSportu, srijedom na HTV-u jedna utakmica, a na ArenaSportu sve koje se igraju taj dan, dok su ogledi Europske lige i Konferencijske lige, koje nam ove sezone neće biti zanimljivi kao kad smo u Europskoj ligi imali hrvatske klubove, barem u ovoj fazi po skupinama, također na ArenaSportu. Pretežno četvrtkom.

Linker
30. travanj 2024 18:52