RONALD GORSIC Cropix
KRAJ NAGAĐANJIMA

Velika objava Sergeja Jakirovića: ‘Ostajem u Dinamu! A sad za taj klub navijamo više no ikad. Daj Bože...‘

‘Ovi momci su pokazali veliko zajedništvo‘, rekao je trener Modrih na kraju sezone
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2024. 19:42

Nogometaši Dinama remizirali su protiv Rudeša na Maksimiru (3:3) i tako u nedjelju zaključili 33. HNL sezonu u kojoj su osvojili tri trofeja: naslov prvaka, Kup i Superkup.

Maksimir je bio rasprodan i sve je bilo spremno za prvi dio proslave, a pred kamerama se nekoliko trenutaka nakon posljednjeg sučeva zvižduka pojavio trener Modrih Sergej Jakirović

- Ovi momci su pokazali veliko zajedništvo. Zajedno i mladi i senatori. Danas je bio pun stadion, ne sjećam se kad je bilo ovako.

Priliku su dobili i mnogi mladi igrači.

- Promovirali smo igrače koji su kadeti i juniori koji su osvojili naslov. Ima tu još momaka koji su na Europskom prvenstvu na Cipru. Pokazali su potencijal, no čeka ih težak put. Sad otvaraju novu knjigu. Zdravlje je najbitnije, moraju slušati trenere, pred njima je cijela karijera.

Dugo traje niz neporaženosti.

- Ja računam od Grčke. Sreća u nesreći. To nam je pomoglo u završnici prvenstva, postali smo još svjesniji toga koliko nam je važno.

Ostaje li na klupi Dinama? Kružile su razne informacije...

- Ostajem. Imam još dvije godine ugovora. Ne znam kako je došlo do te informacije - rekao je Jakirović pa najavio:

- Sada ćemo napraviti dobar prijelazni rok. Zajedno s direktorom Marićem i s predsjednikom. Sutra je presica na kojoj ćemo se pojaviti nas trojica.

Pobjeda Real Madrida protiv Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka (1. lipnja) vodi Dinamo u play-off tog natjecanja.

- Navijamo za Real više no ikad. Bilo bi fantastično da krenemo u Europi kasnije u kolovozu. Daj Bože da Real osvoji. Moramo iskoristiti pripreme da igramo brže, okomitije - zaključio je Jakirović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 20:05