Dominik Livaković bi uskoro mogao promijeniti klub

 TOM DUBRAVEC Cropix
PRVI NA LISTI ŽELJA

Velikan želi Dominika Livakovića, hrvatski vratar zamijenio bi im kapetana na kojeg su bijesni navijači

Dinamo će za svojeg prvog golmana i jednu od najvećih zvijezda tražiti 10 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2023. 14:42

Dominik Livaković je na pragu odlaska iz Dinama. Prvi vratar Modrih i hrvatske reprezentacije može otići ako netko ponudi 10 milijuna eura, a iako konkretnijih ponuda za sada nije bilo, interes pokazuju brojni europski klubovi.

Ranije se spominjao interes Villarreala i Notthinham Forresta, a sada se pojavila priča o interesu turskog velikana Fenerbahčea. Turski Fotomac tvrdi kako je upravo Livaković glavna meta turskog diva, no postoji i jedan potencijalni problem.

Naime, turski klub nije siguran da može u jednoj rati ispratiti sve što Dinamo traži pa bi s Modrima pokušao dogovoriti za plaćanje u dvije ili više rata.

- Fenerbahče želi ove sezone biti prvak. Nakon 19 kola za Galatasarayem zaostaje tek četiri boda i osjeća da ga može stići, no za to mu trebaju pojačanja na tri pozicije. Klub traži stopera, lijevog beka i golmana - piše Fotomac pa dodaje:

- Upravo je golman pozicija na kojoj je najvažnija promjena. Trenutno je na golu 24-godišnji Altay Bayindir koji je i kapetam momčadi, ali on je na meti brojnih kritika jer su navijači nezadovoljni njegovim igrama ove sezone. Fnerbahče zato želi Livakovića za kojeg Dinamo traži 10 milijuna eura. Njime bi kupili mir na terenu i oko njega - poručuju Turci.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 14:06