GORAN MEHKEK Cropix
NEMA MIRA U DINAMU

Veliki preokret na Maksimiru: Nastavlja se cirkus, nezadovoljni navijači planiraju bojkot!?

Prema našim informacijama postoji mogućnost da navijači možda neće doći na dogovoreni sastanak
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. prosinac 2023. 17:52

Na nedavnom sastanku Izvršnog odbora Dinama prema našim je informacijama postignut dogovor oko prijedloga novog Statuta i on je bio jednoglasno prihvaćen. Prema tom prijedlogu, nova Dinamova skupština trebala bi biti popunjena po načelu 35 plus 25. Dakle, 35 članova bilo bi iz tzv. kvote predsjednika Mirka Barišića, a onih ostalih 25 bili bi predstavnici navijača.

Navijači bi dobili i dva predstavnika (Nauković i Skender) od njih 13 u Izvršnom odboru i dva od tri predstavnika u Nadzornom odboru. Sve to je, kako smo pisali, bilo dogovoreno na prošlom sastanku Izvršnog odbora, no izgleda da se sve još jednom zakompliciralo u predvečerje Dinamove skupštine koja je na rasporedu 21. prosinca.

Jučer je u poslijepodnevnim satima do nas stigla informacija kako predstavnici navijača nisu zadovoljni s dogovorom koji je postignut na sastanku Izvršnog odbora i da bi se vrlo lako moglo dogovoriti da bojkotiraju iduću Skupštinu i ne pojave se na sastanku 21. prosinca.

Službenih informacija o takvom raspletu događaja nema, ali šaputanja iz Maksimira idu za tim da bi se to zaista moglo dogoditi. Nastavlja li se to cirkus u Maksimiru ili se ipak samo puštaju nekakvi probni baloni? Valja vidjeti što će se dogoditi u četvrtak...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 10:36