Luka Modrić

 NENAD DUGI/CROPIX Cropix
IMALO BI SMISLA

VIDEO Dinamo poslao jasnu poruku Modriću, Zajec povukao potez koji će kapetana Vatrenih oboriti s nogu

Modri su oduševili sve navijače, a pitanje je koliko ravnodušan na ovo može biti i sam Modrić
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2024. 11:09

Luka Modrić ima 38 godina, no i dalje je jedan od najboljih na svijetu. Modrić je od 2012. godine u Real Madridu s kojim je osvojio sve što se osvojiti može, no u zadnje vrijeme sve se glasnije priča o njegovom odlasku iz kraljevskog kluba.

Nije tajna da Luka nije zadovoljan minutažom koju dobiva od Carla Ancelottija ove sezone, a nije ni tajna da brojni navijači Dinama sanjaju njegov povratak u Modro jato. Modrić je u ranijem intervjuu za Sportske novosti rekao kako je obećao navijačima da će se vratiti u Dinamo kada je s Maksimira odlazio u Tottenham, no istaknuo je i kako ne zna bi li tako nešto imalo smisla.

image

Luka Modrić

PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix

Iz Dinama su promptno reagirali i Luki poručili kako bi ‘imalo smisla‘. Velimir Zajec je nedavno susreo Luku na Maksimiru i rekao kako je imalo smisla popričati s njim, a Modri su sada otišli i korak dalje u svojem nastojanju da Modrića dovedu kući.

Jedan od najpoznatijih i najčitanijih španjolskih medija Marca je danas na svojoj drugoj stranici osvanula s posebnim oglasom. Dinamo je zakupio drugu stranicu Marcinog tiskanog izdanja i na nju stavio fotografiju Modrićevog dresa s brojem 10. Dres je, naravno, Dinamov, a ispod stoje i tagovi "imalo bi smisla" i "Tiene Todo El Sentido Del Mundo". U potpisu je Velimir Zajec, predsjednik Dinama.

Modri su ovime Luki jasno dali do znanja da ga žele u Dinamu. Navijači se nadaju da i on želi doći tamo gdje je sve počelo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. travanj 2024 11:29