Stefan Ristovski

 GNK Dinamo
ZANIMLJIVA KOMBINACIJA

VIDEO, FOTO: Dinamo predstavio novi dres, premijera već na derbiju

Ovu kombinaciju u klubu su nazvali dijelom ‘‘stealth‘‘ tehnologije, a službeni naziv dresa je black/onyx
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 26. kolovoz 2023. 09:40

Nakon što su Modri u četvrtak svladali prašku Spartu u prvoj utakmici playoffa za Europsku ligu (3:1) u klubu su službeno predstavili novu, treću garnituru dresova za aktualnu sezonu. U objavi su napisali slijedeće:

Dinamo će, nakon sezona 2017/‘18. i 2018/‘19., ponovno imati i crni komplet. I dok je u ranijim slučajevima crna bila u kombinaciji sa svijetloplavim uzorcima, ovaj će put dres krasiti srebrno sivi detalji. Ovu bismo kombinaciju u slobodnijem izričaju mogli simbolički nazvati i dijelom Dinamove suvremene „stealth“ tehnologije, a službeni naziv, odnosno boja dresa je black/onyx.

Broj i prezime igrača na stražnjem dijelu, kao i sam grb kluba, logo sponzora i stilizirani uzorak na prednjem dijelu majice osvanut će u „kromiranoj“ srebrnoj boji uz posebnu tehniku tiska

Premijera novih crnih dresova bit će na utakmici 6. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Rijeke, u nedjelju 27.08. u 21:05 sati na stadionu Maksimir

Dodajmo, kako su iz kluba objavili kako će se danas od 11 do 12 sati ispred Maksimira, u fan zoni nalaziti Robert Ljubičić i Josip Drmić, koji će biti na raspolaganju za druženje s navijačima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 10:17