Navijači Dinama tijekom Skupštine 

 Cropix/SN
GLAS NARODA

VIDEO Građani o sudbonosnoj Skupštini: ‘Cirkus! Dinamo će završiti poput Hajduka. Mamićev pad? Ma nije...‘

U anketi SN nakon Dinamovog ‘Dana D‘ naišli smo i na poznatog glumca
Piše: SNObjavljeno: 10. ožujak 2023. 20:50

Struja Mirka Barišića nadjačala je Zdravka Mamića. Sportskim rječnikom, rezultat sudbonosne Skupštine zagrebačkog Dinama glasi 36:34 u Barišićevu korist. Značaj ovog sastanka najbolje se ogleda po odazivu Bad Blue Boysa, koji su "na terenu" ispred Sheratona pratili događanja, a epilog Skupštine shvatili su kao pobjedu u borbi koju vode godinama.

Kakva se budućnost predviđa Dinamu? Tko je zadovoljan raspletom, a tko nije? Je li ovo konačni pad Zdravka Mamića? Što očekivati od Darija Šimića? To su goruća maksimirska pitanja, pa smo provjerili što o cjelokupnoj situaciji misle građani.

- Šteta što je nastao ovakav kaos u času kad je Dinamo na tako visokim pozicijama u Europi i Hrvatskoj. Kraj Zdravka Mamića? Ma nije, u Dinamu je radio vrlo dobro, da ne kažem odlično. Od kluba je napravio perfektnu momčad, da ne kažem da ta momčad ima i utjecaj u kvaliteti reprezentacije. Čovjeku se mora priznati što je napravio - dio je odgovora prvog ispitanika, koji misli da "Mamića ne treba ocrniti samo zbog nekih pravosudnih stvari", te priznaje da je zabrinut za budućnost kluba jer po njegovu mišljenju je "Mamić perfektan menadžer".

image

Navijači Dinama tijekom Skupštine

Cropix/SN

Drugi je Skupštinu doživio kao "cirkus, kao i sve ostalo u zemlji". Na pitanje o budućnosti kluba kazao je:

- Mislim da će Dinamo završiti kao Hajduk, treba nešto konkretno, ne može ulica nešto voditi. U Boysima je bilo kvalitetnih i školovanih ljudi, ali mislim da sve ovo ne vodi dobrom. Šimić? Čini mi se fin dečko, ne mogu mu oprostiti onaj Newcastle, ha ha, ali vjerujem da je nešto naučio - kaže, a dotakao se još Krešimira Antolića i transfera Mislava Oršića u Southampton, što možete pogledati u priloženom video uratku.

Potom smo "uhvatili" i poznatog glumca Gorana Grgića, zatim i navijačicu Hajduka, koja je ostalim ljubiteljima Bijelih poslala poruku iz Zagreba...


POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Sram me je ovoga što se događa u Dinamu! Bit će posljedica, ali za te ljude ovo je očito samo igra". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao sva događanja na Skupštini Dinama u podcastu ‘VAR soba‘. Sve ostalo o komešanjima u Dinamu, o tome što bi Dario Šimić mogao promijeniti u Maksimiru i koji mu je klub uzor, kao i najavu cijelog 25. kola SuperSport HNL pogledajte u novom izdanju podcasta posvećenog hrvatskom nogometu:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 13:56