Rudolf Belin je posjetio nogometaše Dinama na treningu

 FOTO: GNK DINAMO/ALEN SZABO
PODRŽAO EKIPU

FOTO/VIDEO Legendarni Rudi Belin posjetio Bišćana i ekipu: ‘Uvijek morate ostati gladni pobjeda...‘

Bivši igrač Modrih koji je ispisao povijest Dinama poslao je poruku aktualnoj ekipi
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2023. 12:57

Dinamo slavi novi naslov prvaka koji su osigurali bodom na Poljudu protiv najvećeg rivala Hajduka u 32. kolu SuperSport HNL-a. Modri su tako četiri kola prije kraja prvenstva i matematički postali prvaci.

Nakon slavlja na Poljudu, slavilo se i s navijačima na Macoli, a sada je momčad Dinama na treningu posjetila i klupska legenda. Na Maksimiru se pojavio Rudolf Belin koji je ostavio dubok trag u klubu, najprije kao igrač, a kasnije i kao trener.

- Dečki, prije svega velike čestitke na novom naslovu prvaka, učinili ste me i više nego sretnim, što da vam kažem? Emotivan sam, napravili ste divnu stvar, želim vam prenijeti čestitke od svoje obitelji i prijatelja, morate znati koliko ste dobrih emocija donijeli i izazvali u svim ljudima koji vole i podržavaju naš klub. Ali, život ide dalje, vi ste stvorili jedan prekrasan temelj za nadolazeće sezone i buduće naraštaje. Međutim, bitno je naglasiti da uvijek morate ostati gladni pobjeda, samo tako možete napredovati - poručio je Belin Dinamovim igračima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 13:39