Luka Modrić

 Božidar Vukičević/Cropix
VELIKA ČAST

VIDEO Modrić se obratio Dinamovim navijačima, poslao poruku i nasljednicima: ‘Nadam se da se uskoro vidimo‘

Jedan od maksimirskih trening-terena danas nosi ime po hrvatskom kapetanu
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 26. travanj 2023. 14:48

Jedan od maksimirskih terena za treninge od danas nosi ime po Luki Modriću. Kapetan hrvatske reprezentacije "svoj" je teren u Maksimiru dobio - demokratskim putem. Naime, Dinamovi su navijači posredstvom aplikacije odlučili da se trening-teren broj četiri nazove po Modriću, koji je osam godina bio članom maksimirskog kluba.

U konkurenciji su još bili Zvonimir Boban, Robert Prosinečki i Mateo Kovačić. Modrić je dobio 44,91% glasova.

- Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što će jedan od terena na kojemu sam proveo mnogo vremena trenirajući u Dinamu, dobiti moje ime. Htio bih se zahvaliti klubu i svim Dinamovim navijačima, koji su glasovali za mene. Dinamo je bio iznimno važan dio moje karijere. U Maksimiru sam sazrio kao nogometaš. Svo vrijeme provedeno u Dinamu pomoglo mi je da se lakše nosim s izazovima, koji su me čekali u nastavku karijere - rekao je Modrić.

Posebnu je poruku poslao svim mladim nogometašima koji će trenirati na njegovom terenu.

- Želio bih poručiti da uživaju u svakom treningu i uvijek daju maksimum, da svaki trening iskoriste za svoj nogometni napredak i nešto novo naučile, da vjeruju u sebe i naporno rade, jer najbolje stvari nikada ne dolaze bez muke. Ponosan sam zbog ovog priznanja i žao mi je što ne mogu osobno nazočiti otvaranju, ali se nadam da ćemo se uskoro vidjeti na mom terenu - zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 00:55