Robert Mudražija na rukama navijača

 Screenshot
SHOW U CENTRU GRADA

VIDEO: Navijači bacali junaka Zagreba koji uopće nije u Dinamu! Što je napravio? Uništio je Hajduk i Rijeku

Veznjaka Lokomotive bacaju u zrak poput pravog heroja
Piše: SNObjavljeno: 11. svibanj 2024. 23:29

Dinamovu titulu pod brojem 25 ne slave samo nogometaši Modrih, već i zagrebačka konkurencija. Ili barem dio iste, oni članovi koji su od malena okrenuti Maksimiru.

Jedan od njih je, čini se, i Robert Mudražija, veznjak Lokomotive koji je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri, a još uvijek se može nadati i kvalifikacijama za Europu. Tim više što je direktni konkurent upravo Osijek, kojeg je Dinamo dobio 1:0 i započeo veliku feštu.

Slavlje traje i na ulicama, a video s društvenih mreža otkriva da je glavna atrakcija Robert Mudražija. Navijači su u centru Zagreba navalili na veznjaka Lokosa, podigli ga u zrak i bacali kao heroja.

U ležernijem razgovoru, reći će neki da je upravo Mudražija "iskrojio" vrh SuperSport HNL-a. Sigurno se ipak malo više pitalo Dinamo, Hajduk i Rijeku, no Mudražija će pokupiti dio zasluga budući da je s dva gola srušio Hajduk na Poljudu sredinom ožujka, a onda zabio i Rijeci u 3:1 pobjedi Lokomotive s kraja prošlog mjeseca. Sjećamo se i assitencije u 1:1 remiju s Bijelima iz prosinca prošle godine.

Dinamovci su pronašli pravo mjesto i vrijeme da bi mu zahvalili...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 23:35