Screenshot
KLJUČAN DETALJ?

VIDEO: Ovo je mnogima promaklo! Nezgoda suca uoči gola Dinama možda je odigrala veliku ulogu u borbi za naslov

Nekoliko sekundi uoči odlučujućeg trenutka dogodio se zanimljiv splet okolnosti...
Piše: SNObjavljeno: 25. travanj 2022. 06:58

Ante Čačić uspješno je odradio svoj novi debi na klupi zagrebačkog Dinama. Nije bilo lako, Gorica se držala sve do 86. minute, no onda su branitelji naslova konačno pronašli pravo rješenje i probili obranu domaće momčadi.

Junak, a ujedno i strijelac jedinog pogotka bio je Arijan Ademi koji je svojim potezom Modre odveo na pet bodova više od Osijeka i šest više od Hajduka.

No, pitanje je kako bi završila ova utakmica da se neposredno uoči pogotka Dinamovog kapetana Zdenku Lovriću nije dogodila jedna manja nezgoda. Naime, sudac ovoga dvoboja vidio je u odlučujućoj akciji prekršaj nad Markom Tolićem koji je gurnuo loptu upravo do Ademija.

Lovrić je to izgleda registrirao i posegnuo za zviždaljkom kako bi, pretpostavljamo, dosudio slobodni udarac za lidera prvenstva. No u tim trenucima zviždaljka mu ispada, a Dinamo u nastavku akcije postiže pobjednički pogodak.

Da je tada došlo do prekida akcije, pitanje je kako bi završio ovaj susret, koliko bi sve to utjecalo na utrku za naslov prvaka, ali i pod kakvom bi se 'paljbom' našao Lovrić...

Ovako je ispalo najpoštenije jer puštanje prednosti bila bi/je ispravna odluka u ovoj situaciji...

POGLEDAJTE POGODAK ADEMIJA I TRENUTAK KADA LOVRIĆU ISPADA ZVIŽDALJKA:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:35