Thomas Coex/afp/profimedia
INSTANT POJAČANJE

VIDEO: Pogledajte kakva to igračina već danas može nastupiti za Dinamo, odmah je odradio prvi trening

Momčad je bila kompletna, Modri će u najjačem sastavu na Astanu
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 24. srpanj 2023. 21:21

Dinamo igra vrlo bitnu europsku utakmicu s Astanom u drugom pretkolu Lige prvaka, a zanimanje navijača Modrih je ispod očekivanja. Prema informacijama iz kluba prodano je oko sedam tisuća ulaznica, ako se računaju i godišnje. Dinamo je prodao nešto malo preko četiri tisuće godišnjih karata.

Navijači će sigurno i na dan susreta kupovati ulaznice, jasno je da neke brine kakvo će biti vrijeme, ali svejedno to je malo, Dinamo kao klub koji godinama nosi ambicije i kvalitetu Hrvatske u Europi zaslužuje više, no posljednji put je na nekoj prvoj europskoj domaćoj utakmici Dinama u sezoni više od deset tisuća gledatelja u Maksimiru bilo 20. srpnja 2016., kad je Vardar gledao 10.241 navijač.

image

Bogdan Mihajličenko

Adam Starszynski/zuma Press/profimedia

Dinamo je na Hitrec-Kacianu odradio posljednji trening uoči starta Lige prvaka, a s momčadi je trenirao i Bogdan Mihajličenko, Ukrajinac koji je u ponedjeljak potpisao za Modre. Registriran je kod UEFA-e i već u utorak ima pravo nastupa protiv Astane!

Trener Igor Bišćan popričao je s njim uoči treninga. Momčad je bila kompletna, Modri će u najjačem sastavu na Astanu. Dino Perić koji je imao problem s aduktorom osjeća se bolje te je u konkurenciji za prvu postavu. Na Bišćanu je odluka hoće li startati on ili će na stoperu biti Ristovski.

Mihajličenko bi se, stoga, već u utorak mogao vratiti akcijama elitnog nogometnog natjecanja, a prošle sezone ostavio je impresivan dojam pod vodstvom Igora Jovićevića, posebice u dvomeču s Real Madridom. Tada je bio na posudbi u Šahtar Donjecku, koji se u grupnoj fazi našao u društvu Kraljevskog kluba, RB Leipziga i Celtica.

NAJBOLJE POTEZE NOVOG DINAMOVOG IGRAČA U SUSRETU S REALOM POGLEDAJTE OVDJE

Novi adut Dinama istaknuo se u obje utakmice protiv Luke Modrića i društva. Prvo je na Santiago Bernabeuu asistirao za smanjenje vodstva domaćina, no ogled je završio s tih 2:1, a u petom ogledu grupne faze, odnosno drugom nasuprot velikom Realu, ponovno je namjestio pogodak, ovaj put za vodstvo. Sekunde su tada dijelile Jovićevića i Šahtar od spektakularne pobjede, no Antonio Rüdiger u petoj minuti nadoknade osigurao je bod Madriđanima.

Linker
03. svibanj 2024 19:30