Sandro Perković

 ZELJKO PUHOVSKI Cropix
TRI DANA NAKON DEBAKLA

VIDEO: Pogledajte obraćanje Dinamovog trenera uoči utakmice koju Modri jednostavno moraju pobijediti

Utakmica između Banjola i Dinama bit će posljednja u šesnaestini finala natjecanja
Piše: SNObjavljeno: 24. rujan 2024. 14:11

Nakon četiri uzastopne utakmice bez pobjede, uz tri poraza, Dinamo u srijedu od 16 sati gostuje u Istri kod Banjola, gdje će Modri loviti plasman u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Šokantan tjedan, u kojemu su Zagrepčani gubili od Bayerna i Slaven Belupa, donio je puno turbulencija u Maksimir i momčad gurnuo u nezavidnu poziciju. Uoči gostovanja u istarskom mjestu, privremeni trener, Sandro Perković, najavio je dvoboj.

- Nije jednostavno. Odmah smo se nakon zadnje utakmice okrenuli Banjolama. Fokus nam je na toj utakmici i idemo to odraditi najbolje što možemo. Apsolutni smo favoriti u toj utakmici, ali svjesni smo činjenice da je Kup jedno hirovito natjecanje. Priprema za tu utakmicu je maksimalno profesionalna. Radimo i na psihološkim, i na fizičkim stvarima, tako da vjerujem da ćemo biti spremni.

S obzirom na ranu fazu natjecanja, ali i ostale izazove, kako će izgledati Dinamov kadar protiv Banjola?

- Imamo nešto problema s bolestima i ozljedama, tako da će priliku dobiti neki igrači koji u zadnje vrijeme nisu previše igrali. Juniori? Nismo ih priključivali jer imaju svoju utakmicu u Engleskoj, tako da nažalost ovaj tjedan nisu mogli biti s nama - zaključio je Perković.

Linker
24. rujan 2024 14:11