Navijači kod Macole

 Screenshot
MODRA NOĆNA PROSLAVA

VIDEO: Slavilo se od Splita do Zagreba, kod Macole totalna ludnica! Pogledajte susret Boysa i igrača Dinama

Igrači Dinama slavili su naslov s navijačima na Poljudu, u svlačionici, na putu prema Zagrebu...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. svibanj 2023. 07:16

Dinamov autobus je pobjedničkom pjesmom krenuo iz Splita prema Zagrebu. Slavlje s navijačima počelo je još na Poljudu, a onda je kulminacija stigla na odmaralištu Macola. Naime, navijači su se dogovorili s klubom da će ih čekati baš na tom mjestu. Međutim, bilo je i stanovitih problema s prijevozom BBB-a od stadiona do Dugopolja, gdje su se okupljali.

Nije bilo dovoljno autobusa, pa nisu svi mogli s stadiona doći odmah. Po navijače se kretalo u turama. Iz tog razloga je i Dinamov autobus vozio nešto sporije, kako bi se na Macoli moglo okupiti što više BBB-a. Kad je plavi bus stigao na odredište, bilo je nešto više od 600 navijača.

BBB su dečkima priredili sjajan doček, s bakljadom i vatrometom. Kad su prvaci počeli izlaziti iz autobusa krenulo je fanatično navijanje. BBB i igraču su skupa pjevali navijačke pjesme. Mikrofon je predan kapetanu Dominiku Livakoviću, vratar Modrih je predvodio navijanje.

Nakon toga je mikrofon prešao u ruke Stefana Ristovskog koji je kao predvodnik pjesme zamijenio Livija. U toj sjajnoj atmosferi navijači i igrači su skandiranjem pozivali Igora Bišćana da izađe iz autobusa. Kad se trener Modrih pojavio na vratima autobusa, nastao je opći delirij. Bišćan se zahvalio navijačima za sjajnoj podršci, na svemu onome što navijanjem daju za njegovu momčad, na prekrasnom dočeku.

Kazao je kako je najvažnije da je Dinamo osvojo naslov, te je dodao i da će biti radosti u slijedećoj sezoni. Na koncu je Stefan Ristovski poveo navijanje; ‘Arijan Ademi, Arijan Ademi‘... Bila je to poruka odaslana u daleku Kinu. Sva veselica trajala je više od pola sata, radilo se o sjajnoj sinergiji navijača i igrača, te stručnog stožera.

Treba napomenuti još nešto. U svom tom slavlju, u prekrasnoj veselici, niti jednog trenutka se nije spomenuo Hajduk. Nije bilo niti jedne isčašene rečenice ili uvrede na račun najvećeg rivala. Dinamovi navijači i igrači glasno, fanatično, ali maksimalno gospodski, kako i dolikuje ‘purgerskom‘ klubu slavili su još jedno veliko dostignuće.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 19:26