Ademi i Jakirović

 Screenshot TikTok
ZANIMLJIVA IDEJA

VIDEO Snimka s Dinamove klupe je apsolutni hit: Ademi želio ubaciti Bulata, a evo što mu je odgovorio Jakirović

Kapetan i trener Dinama su raspravljali o tome tko bi trebao izvesti slobodan udarac
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 05. veljača 2024. 16:22

U susretu 21. kola Supersport HNL-a Dinamo je svladao Goricu 2:0. Nakon dugo vremena, igrači Dinama su odigrali odličnu utakmicu te bi i uvjerljivije slavili da na vratima Gorice nije bio sjajni Ivan Banić. Ovim trijumfom stigli su na samo dva boda od drugoplasiranog Hajduka, a četiri od lidera Rijeke uz utakmicu manje od oba kluba.

Dinamo je nakon utakmice na svom TikToku podijelio video s klupe Dinama. U njemu kapetan Arijan Ademi, koji je ušao u 70. minuti i trener Sergej Jakirović raspravljaju o tome tko bi trebao izvesti slobodan udarac s dobre pozicije pri rezultatu 0:0.

@gnk.dinamo_zagreb

Zanimljiva razmjena na klupi između našeg kapetana i trenera ? ? Što je sve naša kamera kraj klupe uhvatila na utakmici protiv Gorice možete pogledati ekskluzivno na Dinamo Plusu u premijernoj epizodi Bench Cama.

♬ original sound - GNK Dinamo

"Šefe, da je Bulata sad samo staviti. Ovo je ono kao u rukometu", predložio je Ademi koji je sugerirao da bi Bulatov prekid jako dobro došao u toj utakmici. Na to je Jakirović imao kratak odgovor: "Onda bi i Baka Slišković igrao."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 10:17