Takuya Ogiwara

 Screenshot (SN)
MAJSTOR SE RASPLESAO

VIDEO: Zagreb ima novog miljenika! Pogledajte kako Ogiwara ‘mlati‘ Dinamove hitove

Dinamovci feštaju, navijači ne skidaju osmjehe s lica, Zagreb je u plavom!
Piše: SN, HinaObjavljeno: 26. svibanj 2024. 22:49

Pred više desetaka tisuća navijača, nogometaši zagrebačkog Dinama u nedjelju su na Trgu bana Jelačića proslavili 35. naslov u klupskoj povijesti, pri čemu 25. u Hrvatskoj.

Zagrijavanje za proslavu krenulo je u popodnevnim satima ispred stadiona Maksimir. Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš, na maksimirskom travnjaku je održana ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim se slavlje preselilo na središnji zagrebački trg. Nogometaši Dinama su do "Jelačić placa" stigli u otvorenom autobusu probijajući se kroz mnoštvo navijača.

Otvoreni autobus s igračima krenuo je iz Maksimira oko 20.45, a nekoliko tisuća ljudi je bilo iza vozila u korteu. Na središnji Trg Dinamovi igrači probili su se nakon više od sat vremena vožnje. Trg je "gorio" od brojnih baklji, raketa i raznih pirotehničkih sredstava.

"Ludara teška. Teška luda, svaka čast ljudima, nema se što drugo reći. Sve je fenomenalno. Sve je top, čudo. Ovako nešto nisam sanjao, iznenadili su nas," kazao je kapetan Arijan Ademi prisutnim novinarima.

Potpuno ludilo na ispunjenom trgu nastalo je u trenutku kada su Bruno Petković i Arijan Ademi na pozornicu poslagali pobjedničke pokale, a Pips, Chips & Videoclips zapjevali "Dinamo ja volim".

U jednom trenutku mikrofon je uzeo simpatični Dinamov Japanac Takuya Ogiwara i svima prisutnima pokazao kako "Marina" od Prljavog kazališta zvuči u njegovoj izvedbi: "A ja, ja ne mogu bez nje..."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 22:49