Vlatka Peras

 GORAN MEHKEK Cropix
KRAJ SURADNJE?

Vlatka Peras odlazi iz Dinama? Na Maksimiru sazvali izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora

Već je bilo pokušaja dogovora oko sporazumnog raskida, ali Peras navodno na to nije pristala
Piše: SNObjavljeno: 15. svibanj 2024. 20:36

Otkako se u Dinamu promijenila vrhuška, jedno od najčešćih pitanja bilo je ono što će biti s Vlatkom Peras. Sve se glasnije priča o potencijalnom odlasku dosadašnje predsjednice Uprave kluba, a kako doznaje Germanijak, Dinamo je za petak sazvao izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora.

Prema informacijama, na dnevnom su redu četiri točke (četvrta je Razno), prve dvije su usvajanje dnevnog reda i zapisnika s prošle sjednice, a jedina "radna" točka jest ona pod brojem tri koja glasi: Izvještaj o provedbi zaključka s 5. sjednice IO-a o usklađivanju ugovora o radu članova Uprave kroz dodatak ugovoru.

To znači da će se raspravljati o statusu Peras, koja još uvijek obnaša funkciju predsjednice. U Maksimirskoj 128 sve su glasnije priče da dio nove garniture na vlasti želi njezin odlazak, a treba napomenuti da su taj potez mnogi očekivali odmah nakon izbora.

Navodno je već bilo pokušaja dogovora oko sporazumnog raskida, ali ona navodno na to nije pristala. Također, glasine kažu i da nisu baš svi koje se pita složni da Peras treba otići iz kluba. Više o cijeloj situaciji trebali bismo znati nakon sjednice u petak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. srpanj 2024 22:07