Vlatka Peras

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
KONAČNI OPROŠTAJ

Vlatka Peras razriješena s još jedne važne pozicije u Dinamu, evo tko će ju naslijediti

‘Ako će Dinamo biti neosvojiva plava tvrđava, nadam se da će Zaklada biti jedan od stupova te tvrđave‘
Piše: DIObjavljeno: 18. srpanj 2024. 17:07

Na ovotjednoj sjednici Upravnog odbora Dinamove Zaklade Nema predaje, većinom glasova članova Upravnog odbora s funkcije upraviteljice zaklade razriješena je Vlatka Peras, a većinom glasova članova Upravnog odbora na mjesto upravitelja zaklade imenovan je Saša Pavličić Bekić. Pavličić Bekić funkciju upravitelja počet će obnašati po upisu promjena u Gradski ured za opću upravu i imovinsko pravne poslove.

"Ovim putem gđi. Peras zahvaljujemo na zalaganju i radu u Zakladi Nema predaje od osnivanja 2019. godine do danas te na sudjelovanju u djelovanju Dinamove zaklade koja je kroz godine postala cijenjena i prepoznatljiva humanitarna organizacija ne samo u nogometu, već i u društvu, u Zagrebu, Hrvatskoj i Europi", priopćeno je iz plavoga kluba.

Saša Pavličić Bekić je, pak, istaknuo sljedeće...

- Sretan sam i zahvalan na ukazanom povjerenju biti upravitelj Dinamove Zaklade Nema predaje. Kako je dopredsjednik GNK Dinamo Skender izjavio da će Dinamo biti neosvojiva plava tvrđava, nadam se da će Zaklada Nema predaje biti jedan od stupova te tvrđave. Trudit ćemo se iskoristiti popularnost našeg voljenog kluba, kako bismo pomogli socijalno ugroženim članovima kluba, bivšim igračima i trenerima, kao i socijalno ugroženim skupinama te cijeloj lokalnoj zajednici. Želja nam je pozicionirati Dinamo kao važan dio identiteta grada Zagreba, a kroz Zakladu možemo onu humanu notu koju nosi ovaj grad i ovaj klub promicati zajednici. Postoji puno prostora za jačanje Zaklade, a s time i pomaganje onima kojima treba te su svi dobro došli u pomoći Zakladi, jer je Zakladi zadatak biti još bolja i utjecajnija na dobrobit svih - rekao je Pavličić Bekić.

Linker
21. kolovoz 2024 23:37