JOSKO PONOS/CROPIX Cropix
BOŽIĆNA POSLANICA

Zdravko Mamić najavio novu presicu iz Mostara: ‘Posvetit ću je stvarima koje rijetki znaju...‘

Bit će riječi o svemu, a mogao bi se osvrnuti na najnovija događanja u Dinamu...
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2022. 16:21

Zdravko Mamić je, u jeku rata za Dinamo, najavio konferenciju za medije. Bivši čelni čovjek Dinama koji, tvrde upućeni, još uvijek ima riječ u modrome klubu, pozvao je medije na konferenciju u petak 23.12.2022. u Mostaru uz prijenos uživo na njegovoj Facebook stranici.

Iako se o temama može tek nagađati, Mamić je najavio da će se ‘posvetiti stvarima koje rijetki znaju, ali se boje reći‘. Nedavno je na Skupštini Dinama, navodno baš na Mamićev nagovor, izglasano nepovjerenje Krešimiru Antoliću, a njegovo uklanjanje iz uprave kluba trebao je potvrditi Izvršni odbor.

Ipak, Izvršni odbor je odbio smijeniti Antolića i većinom glasova ga ostavio u upravi kluba. To je velik udarac za Mamićevu struju u klubu, a nakon svih ovih događaja, Mamić je odlučio stati pred medije.

"Advent je pri kraju, Božić je sve bliže, vrijeme je da godinu zaključimo s press konferencijom koju ću posvetiti stvarima koje rijetki znaju, ali se boje reći. Predstavnici medija, vidimo se u petak 23.12.2022. u Mostaru, Hotelu Mepas, dvorana Princess, a svi zainteresirani će prijenos uživo pratiti putem streama na mom službenom Facebooku! Vidimo se!", poručio je Zdravko Mamić na svojoj Facebook stranici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 13:58