Rasmus Lauritsen

 DAVOR PONGRACIC Cropix
NEZADOVOLJAN NA MAKSIMIRU

‘Želim napustiti Dinamo, to bi bilo dobro za sve! Trener Čačić više vjeruje drugima nego meni...‘

Rasmus Lauritsen danskim je medijima opisao svoju trenutnu situaciju i poželio odlazak.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. siječanj 2023. 19:14

Rasmus Lauritsen nije u prvom planu u Dinamu, te je izrazio svoje nezadovoljstvo takvim statusom.

- Osjećam da sam sad na vrhuncu, stoga želim puno igrati i imati važnu ulogu u momčadi. Odigrao sam 15 utakmica, igrao sam i u Ligi prvaka, stoga to nije katastrofa, ali osjećaj nije dobar jer želim veću ulogu, želim igrati svaki put, čak i u najvećim utakmicama – izjavio je Lauritsen za danski portal Bold.

image
Cropix

Dodao je kako shvaća da umjesto njega igraju reprezentativci, ali je povukao usporedbu vezanu uz trenere koji su ga vodili u Dinamu.

- Ne osjećam da sam postao lošiji u bilo kojem pogledu, ali naš trenutni trener više vjeruje u one koji igraju sada, dok je bivši trener (Željko Kopić) više vjerovao u mene nego u njih. Tako je to kad igraš u velikom klubu s toliko talentiranih igrača od kojih su skoro svi na istoj razini – dodao je danski stoper.

Naglasio je kako bi rado napustio redove hrvatskog prvaka i to već u zimskom prijelaznom roku, ako se za to ukaže prilika.

- Mislim da bi to bilo dobro vrijeme za obje strane. Stekao sam puno iskustva, osobito kroz europske utakmice, te sam se morao priviknuti na vrlo drugačiju kulturu. Imam još godinu i pol ugovora, i s obzirom na to da trener vjeruje nekom drugom, bilo bi logično da me puste ako dođe ponuda koja je svima zanimljiva – zaključio je 26-godišnji Danac.



POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 06:14