Željko Kopić se oglasio nakon utakmice sa Sturmom

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
ZADOVOLJAN PRIPREMAMA

Željko Kopić otkrio zašto u generalki nije bilo Brune Petkovića i najavio pojačanja: ‘Aktivni smo...‘

Trener Dinama se osvrnuo na pripreme svoje momčadi i otrkio što se događa sa najvećom zvijezdom
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. siječanj 2022. 17:28

Dijelio je, uglavnom, nakon utakmice Željko Kopić mišljenje s onim rijetkim svjedocima Dinamove generalne probe protiv Sturma. U većini pozitivan dojam i optimizam, štekalo je tek u obrani u završnom dijelu ovog produljenog (2 x 60 minuta) susreta.

"Isprobali smo u 120 minuta sve igrače koji su zdravi, raspodijelili smo minutažu i do pred sam kraj bilo je tu puno dobrih stvari. Nisam zadovoljan ovom završnicom, pala nam je koncentracija, to nam se ne smije događati. Ali, generalno sam zadovoljan", kazao je Kopić i otkrio zašto nije bilo Brune Petkovića.

"Bruno ima određenih problema, odradio je trening ujutro, vidjet ćemo kako će biti do Rijeke. Ristovski ima crijevnu virozu, on će biti O.K."

Ukupni dojam posla odrađenog na pripremama također je za palac gore?

"Odradili smo sve što smo planirali, bilo je jako puno dobrih stvari, s ovih zadnjih 15-ak minuta nisam zadovoljan, ali kad podvučem crtu, dobro smo sve to odradili."

Je li već u glavi prelomio momčad koja će iduće nedjelje istrčati protiv Rijeke u Maksimiru?

"Ima još dana do te utakmice, treninzi do kraja tjedna odredit će momčad. Meni je bitno da svi budu na raspolaganju i da na teren izvedemo 11 najboljih u tom trenutku. To mi je plan, vidjet ćemo tko će biti u tih 11."

Neizbježno je pitanje hoće li biti još dolazaka i odlazaka, ima li novosti u dom dijelu?

"Dok traje prijelazni rok, Dinamo je aktivan, radimo u tom smjeru. Vidjet ćemo što će se dogoditi idućih dana", rekao je Kopić i tako ušao u zadnji tjedan priprema za neizvjesnu HNL sezonu i još jedno europsko proljeće. Nije bez briga i dvojbi, ali ima se i za što uhvatiti, u utakmici protiv Sturma dobio je sigurno dosta odgovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 22:13