Zvonimir Boban i predsjednik HNS-a Marijan Kustić na Maksimiru

 RONALD GORSIC Cropix
POVRATAK U MAKSIMIR

Zvone Boban oduševljen: Bravo dečki, bravo Ante za taktiku, a tek atmosfera... Kako i priliči Zagrebu!

‘Bio je ovo poseban dan za Dinamo, za hrvatski nogomet, a na kraju i za mene osobno!‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 06. rujan 2022. 21:58

Zvonimir Boban vratio se u Maksimir nakon punih 20 godina. Objasnili smo zašto ga tako dugo nije bilo u "njegovom domu", jer Zvone je živio podno tribina, uz Hitrec - Kacian nekoliko godina. Dinamo je Bobanov život. Kako god, vratio se u savršenom trenutku da na sceni vidi briljantno izdanje kluba kojeg toliko voli.

- Dečki su odigrali sjajnu, fantastičnu utakmicu, oduševili su me i od srca im čestitam što su dali i više nego što realno mogu dati. Čestitam i Anti Čačiću na sjajnoj pripremi utakmice i na taktici s kojom je poveo Dinamo do velike pobjede. Uživao sam u utakmici, kao i u atmosferi koja je bila prepuna plave strasti, a bez ikakvog incidenta. Kako i priliči našem gradu i našem klubu. Bio je ovo poseban dan za Dinamo, za hrvatski nogomet, a na kraju i za mene osobno - kazao je kratko Zvonimir Boban, legendarni Dinamov kapetan, napuštajući Maksimir punog srca.

Kažu nam svjedoci da je Boban razgovarao s mnogima u loži, pa i s gradonačelnikom Tomaševićem. Ne sumnjamo da mu je ukazao na neodrživost ovakvog maksimirskog stadiona na kojem Dinamo i Hrvatska igraju utakmice. Nogomet, Hrvatska, Dinamo i navijači to doista ne zaslužuju...

Linker
13. studeni 2022 23:23