Mario Maloča

 Vladimir Dugandžić/Cropix
SUIGRAČI ĆE PROFITIRATI

Doznajemo kako je Maloča ‘kažnjen‘ za izjave o Hajduku. Znate li što je napravio nakon utakmice?

Čudi što se predsjednik Gorice Nenad Črnko upecao na tu banalnu zamku lažnih moralista
Piše: Toni RoićObjavljeno: 08. studeni 2023. 17:05

U samo jedan dan ispuhala se afera koja to nije i koju su proizveli lažni moralisti i samozvani forumski komentatori, od kojih većina i ne zna gdje se nalaze Velika Gorica i Turopolje. No što su nekad govorili samo pijanci u birtijama, danas može svatko u internet prostranstvima, pa je tako branič Gorice Mario Maloča “izudaran” sa svih strana jer je po tko zna koji put rekao da je navijač Hajduka (ovaj put za HRT). Kao bivši kapetan Splićana za koje je igrao osam godina, govorio je to od prvog dana ovoljetnog dolaska u turopoljski klub, ali čudi kako to tada i do sada nitko nije čuo!?

Čudi pomalo i što se predsjednik kluba Nenad Črnko upecao na tu banalnu zamku, davši najavama o kazni povoda za rasplamsavanje diskusije što Maloča smije, a što ne smije govoriti u javnom prostoru, ali preiskusan i premudar je predsjednik da ovu situaciju ne bi ekspresno i riješio. I to u pet minuta, već u utorak na treningu momčadi trenera Dinka Jeličića.

Evo i malo ekskluzive o “kazni” i ostalim zanimljivostima. Može se početi utakmicom Gorica - Hajduk, koja je završila 2:1 za Turopoljce. Nakon nje Maloča je pozdravio navijače Hajduka, a onda svim suigračima platio pizzu, koja se već tradicionalno naruči, ali o trošku kluba. Može se dakle reći i da je predvodio slavlje nakon trijumfa nad Hajdukom.

image

Mario Brkljača

DAMIR KRAJAČ/Cropix

Ono što rijetki znaju, Maločin sin trenira u Dinamu i zar je to ikakav problem za dijete koje živi u Zagrebu, gdje je i rođen njegov otac? Nagradno pitanje je za koga navija Maloča senior?

I konačno o famoznoj kazni za Maloču, koja je određena i dogovorena i bit će opet - plaćanje pizze cijeloj momčadi i stožeru nakon sljedeće utakmice u Velikoj Gorici. S tim da ima i dodatak po kojem će sportski direktor Mario Brkljača svima platiti piće, čime se mora “iskupiti” jer je i on javno rekao da će prvak biti Hajduk.

Obojica su pogriješila samo u tome što nisu kazali da će Gorica biti prvak, a ako ne uspije, neka to onda bude Hajduk! Kao što će svi dinamovci u svlačionici Gorice to poželjeti Dinamu...

I za kraj, pripreme za gostovanje u Koprivnici idu po planu, Slaven Belupo je jedini klub protiv kojeg trener Dinko Jeličić još nije igrao ove sezone, a jedina želja je pobjeda jer kako kaže stih iz kultne pjesme iz svlačionice Turopoljaca “hoćemo titulu još ove godine”...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 09:28