DAMIR KRAJAC Cropix
NIJE VIŠE IŠLO

Gorica odlučila raskinuti ugovor s trenerom, presudio mu niz loših rezultata, evo tko će voditi klub

‘Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Vidoviću na svemu u proteklih sedam mjeseci‘
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2024. 11:35

U utorak ujutro trener Rajko Vidović i HNK Gorica dogovorili su sporazumni raskid suradnje. Ovakav rasplet događaja stigao je nakon poraza od Lokomotive u prošlom kolu HNL-a.

Iako se još uvijek ne zna koji je glavni razlog Vidovićeve smjene, za vjerovati je kako se radi o slabim rezultatima obzirom da se Gorica trenutačno nalazi na osmom mjestu sa samo dvije pobjede u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Ime njegova nasljednika još nije poznato, ali za vjerovati je kako će i to pitanje uskoro biti riješeno. U svojoj igračkoj karijeri, Vidović je nosio dres Kamen Ingrada, Rijeke, Zagreba, Inter Zaprešića i Lokomotive, a kroz trenersku karijeru vodio je Dugo Selo, Maksimir, Trnje, Lučko i Sesvete dok je posljednji angažman uoči dolaska u Goricu imao u Kustošiji.

O čitavoj situaciji oglasio se i klub na svojim službenim stranicama:

‘Trener Rajko Vidović od danas više ne obnaša funkciju glavnog trenera HNK Gorica, nakon što je dogovoren sporazumni raskid njegova Ugovora.

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Vidoviću na svemu u proteklih sedam mjeseci te mu od srca želimo puno sportskog uspjeha, zdravlja i sreće u budućnosti.

Momčad Gorice je nakon posljednje utakmice protiv Lokomotive dobila dva slobodna dana te će se ponovno okupiti danas poslijepodne. Do imenovanja novog glavnog trenera, Goricu će voditi trener Mensur Mujdža.‘

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. listopad 2024 11:55