Dominik Kotarski je i službeno igrač Gorice

 DAMIR KRAJAC Cropix
POTPISAO DO 2024. GODINE

Gorica otkupila Dominika Kotarskog i sad sprema veliki transfer! Turopoljci bi mogli zaraditi milijune

Talentirani mladi vratar je otkupljen od Ajaxa u transferu vrijednom milijun eura
Piše: Toni RoićObjavljeno: 17. lipanj 2022. 17:19

Baš kako je prije dvadesetak dana najavio predsjednik Gorice Nenad Črnko, vratar hrvatske mlade reprezentacije Dominik Kotarski (22) otkupljen je od Ajaxa i potpisat će s Goricom ugovor do 2024. godine.

Bila je to složena operacija jer je Ajax tražio milijun eura odštete, dok je Gorica to bila spremna platiti, ali u ratama, što je na kraju i dogovoreno. U međuvremenu je grčki PAOK iskazao interes za dovođenje Kotarskog, ali u Gorici nisu odustali od svog plana, željeli su otkupiti Kotarskog, a onda ga eventualno prodati i zaraditi. U klubu iz Soluna su procijenili da im je Kotarski preskup i zadnja dva tjedna nisu se javljali, premda su i dalje u potrazi za vratarom.

Kako god završilo, predsjednik Črnko je procijenio da se isplati uložiti u Kotarskog, za njega postoji značajan interes na tržištu i Gorica na ovom poslu očekuje zaradu, što će se najvjerojatnije dogoditi već ovoga ljeta.

Kotarski bi se sljedećeg tjedna trebao pojaviti na pripremama Gorice s obzirom da su svi reprezentativci dobili produljeni odmor, a u slučaju njegovog transfera potencijalna zamjena mogao bi biti vratar Hrvatskog dragovoljca Zvonimir Šubarić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 11:54