Deni Jurić stiže na posudbu u Goricu

 RONALD GORSIC Cropix
VELIKI POSLOVI

Gorica prodala bivšeg mladog Vatrenog za milijun eura, dovodi napadača Dinama, stiže i igrač Barce!?

Klubovi su načelno dogovorili transfer zadnjeg veznog, ali još uvjete treba precizirati i sam igrač
Piše: Toni RoićObjavljeno: 08. srpanj 2022. 14:14

Gorica će u subotu završiti boravak u Sloveniji prijateljskom utakmicom sa slovenskim prvoligašem Radomljem, koja se u 11 sati igra na terenu u Domžalama, a na njoj neće biti Hrvoja Babeca.

Negdašnji mladi reprezentativac Hrvatske ranije je napustio Roglu s obzirom da je za njega došla ponuda latvijske Rige. Riječ je o klubu koji je ovoga ljeta preuzeo hrvatski trener Sandro Perković, a još je važnije što Rigu vodi jaki investitor, koji ima velike planove u budućnosti i želi što više osnažiti momčad, koja trenutačno nastupa u 1. pretkolu Konferencijske lige.

Gorica bi tako za Babeca prema zasad neslužbenim informacijama trebala zaraditi oko milijun eura, ali i potencijalne bonuse u budućnosti. Klubovi su načelno dogovorili transfer, ali još uvjete trebaju precizirati igrač i njegov zastupnik Andy Bara.

- Istina je da sam napustio pripreme s momčadi jer je za mene došla ponuda Rige, ali još nisam u avionu za Latviju - potvrdio je u petak ujutro Hrvoje Babec, koji će krajem mjeseca napuniti 23 godine.

- Koliko znam, financijski uvjeti u Rigi su značajno bolji nego u Gorici jer da nije tako, ne bih ni pristao na transfer. Pregovori su odmaknuli, dogovor je blizu, ali dok se sve ne završi, treba se još malo strpjeti - zaključio je Babec.

Čini se, dakle, da je Samir Toplak ostao bez glavnog igrača na poziciji zadnjeg veznog, a istovremeno intenzivno se radi na dovođenju novih igrača. Vratar Ivan Banić vratio se s posudbe u ljubljanskoj Olimpiji, a s Dinamom je postignut dogovor oko posudbe napadača Denija Jurića.

No, najviše pažnje izazvala je informacija koju je plasirao upravo spomenuti Babecov agent Andy Bara, koji nudi Gorici mogućnost dovođenja senegalskog braniča Barcelone Mousse Waguea. On se dugo mučio s ozljedom i traži mu se klub gdje bi imao sigurnu minutažu. Gorica je kandidat, ali daleko od toga da je jedini...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 04:55