Gorica je dogovorila suradnju s Fulhamom

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
POTPISAN UGOVOR

Gorica se uoči Hajduka pohvalila suradnjom sa slavnim engleskim klubom: ‘Imat ćemo brojne benefite‘

Turopoljski prvoligaš je sve dogovorio s Fulhamom, a predsjednik Nenad Črnko ističe brojne pogodnosti
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2022. 14:45

Gorica se uoči utakmice polufinala Kupa koju će igrati u srijedu od 17:30 protiv Hajduka pohvalila značajnom suradnjom. Predsjednik Gorice Nenad Črnko je bio u Londonu gdje je dogovorio suradnju s FC Fulhamom i tamošnjim direktorom za razvoj nogometa Huwom Jenningsom.

Iz Gorice javljaju kako su kontakti o realizaciji ove suradnje krenuli još prije nekoliko mjeseci, a potpis ugovora u Londonu je samo potvrda da je Gorica zanimljiva najstarijem profesionalnom klubu u Londonu, osnovanom još 1879.

"Iznimno smo zadovoljni načinom komunikacije i opcijama suradnje koju smo dogovorili uz obostrano razumijevanje. Uvjeren sam da će ova suradnja u godinama koje su pred nama donijeti brojne benefite, prvenstveno za Goricu, a onda i za Fulham", rekao je Črno za službenu stranicu kluba pa dodao:

" U to uključujem suradnju u stručnom radu, mogući zajednički marketing, razmjenu informacija važnih za obje strane Ugovora, baziranih na razvoju i mogućoj razmjeni igrača, prvenstveno kroz skauting oba kluba, a u skladu s propisima FIFA-e, EFL-a, FA-a, HNS-a i HNL-a", zaključio je predsjednik Gorice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 01:30