Abdullah Talal Hameed

 SCREENSHOT: YOUTUBE
NOVI DETALJI

Mađarska policija locirala automobil nestalog igrača Gorice, neki su na prvu pomislili da je riječ o otmici!?

Neočekivana situacija s Iračaninom, koji je trebao biti registriran za velikogorički klub
Piše: Toni RoićObjavljeno: 22. kolovoz 2023. 18:58

Posve neočekivana vijest pojavila se u utorak popodne u velikogoričkom klubu, a nije pozitivnog predznaka. Iračanin koji ima i švedsku putovnicu, Abdullah Talal Hameed, koji je prije desetak dana dogovorio potpis ugovora s Goricom, u ponedjeljak je nestao u Mađarskoj!

O svemu je obaviještena i mađarska policija, koja intenzivno traga za Hameedom, koji je posljednji put viđen u ponedjeljak ujutro, 21. kolovoza, u Budimpešti, gdje posjeduje vlastiti stan. Inače, Hameed još nije i službeno registriran za Goricu, a u Mađarskoj je i boravio da bi ishodovao potrebnu dokumentaciju od svog bivšeg kluba ZTE-a iz Zalaegerszega.

Posljednji koji se s njim čuo bio je njegov agent Dragan Sekulić, kojem je rekao kako se sprema za put u Veliku Goricu jer je želio stići na popodnevni trening gdje su ga čekali trener Željko Sopić i suigrači. Kad se nije pojavio na treningu, krenula je intenzivna portaga za njim, a Sekulić je odmah izvijestio i mađarsku policiju, koja je u utorak objavila da se za njim traga. Tada je i Gorica oko 15 sati napisala na svojim stranicama sljedeću objavu:

- Naš igrač Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. kolovoza, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka.

U utorak predvečer uspjeli smo saznati da je mađarska policija locirala igračev automobil na području Mađarske, ali u interesu istrage nije željela davati bilo kakve druge informacije ni obitelji, ni medijima. Hameed ima 27 godina i nije oženjen, a članova obitelji ima u Austriji, Švicarskoj, Švedskoj i Americi, a njegov stric je vrlo uspješni poduzetnik čija tvrtka ima sjedište u Beču. Neki su stoga na prvu pomislili da je riječ o otmici, ali to su u ovom trenutku tvrdnje bez pokrića.

U Gorici s nestrpljenjem i velikom strepnjom o Hameedovoj sudbini čekuju rasplet ovog dosad nedoživljenog slučaja, iako su prošle godine imali situaciju s Anthonyjem Kalikom, koji ih je napustio i nije dolazio na treninge jer je želio prijeći u splitski Hajduk, što je na kraju i ostvario.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 15:07