ZELJKO HAJDINJAK Cropix
PROŠAO OPERACIJU

Poznato je kada bi se na teren trebao vratiti čovjek čija je stravična ozljeda šokirala čitavu nogometnu Hrvatsku

Opcija je i da će određeno vrijeme koristiti zaštitnu masku za lice
Piše: Toni RoićObjavljeno: 08. svibanj 2024. 06:51

Tri kola ostala su do kraja sezone za koju u Gorici svi jedva čekaju da završi jer proljetni dio pretvorio se u pravu noćnu moru. Poslije četiri uzastopna ligaška poraza, u petak slijedi dvoboj s novim drugoligašem Rudešom, a na jučerašnjem treningu nije bilo prvog trenera Rajka Vidovića.

Razlog je u tome što su on i sportski direktor Mario Brkljača otputovali u Metković na pogreb majke trenera Dinama Sergeja Jakirovića. Poznato je da su Vidović i Brkljača u kumskim odnosima s Jakirovićem, bivši su suigrači iz Zagreba, a Jakirović je ostavio i značajan trag kao trener Gorice, te je apsolutno red da predstavnici kluba budu uz njega u tako teškom trenutku.

Vidovićevi pomoćnici Mensur Mujdža i Marko Krnjić odradili su predviđeno s momčadi na terenu, a poslije toga većina igrača Gorice zaputila se u KBC Dubrava kako bi posjetili operiranog Đuru Giulija Đekića. On je nastradao na subotnjem prvenstvenom dvoboju u Koprivnici u sudaru s vlastitim vratarom Banićem, ima nekoliko ozljeda i prijeloma u predjelu lica, ali liječničke prognoze su optimistične, doktor i kirurg Igor Čvrljević obavio je odlično posao i već sljedećeg tjedna Đekić će biti otpušten na kućnu njegu.

image

Đekić, Gorica, Črnko, Brkljača

HNK GORICA Hnk Gorica

Što se tiče povratka na teren i u treninge, trebat će pričekati najmanje mjesec dana, ali kako pripreme za novu sezonu počinju u drugoj polovici lipnja, svi vjeruju da bi se Đekić do tada mogao u potpunosti oporaviti. Opcija je i da će određeno vrijeme koristiti zaštitnu masku za lice. Đekić će 19. rođendan proslaviti zadnjeg dana lipnja i treba mu poželjeti da dotad zaboravi na svu muku, koja ga je snašla u Koprivnici 4. svibnja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 06:51