Nenad Črnko

 Damir Krajač/Cropix
‘IZVANREDNA SITUACIJA‘

Predsjednik posrnulog prvoligaša objasnio bizarnu odluku, pala isprika novinarima: ‘Mi smo krivi, ne vi‘

Tražimo sve načine kako se spasiti ispadanja, a ovo je bila moja pogreška, rekao je Nenad Črnko
Piše: Toni RoićObjavljeno: 17. ožujak 2023. 21:22

Ovoga tjedna na dosad redovnu konferenciju za novinare uoči prvenstvenih utakmica Gorice nisu mogli doći novinari, a svi zahtjevi za individulnim razgovorima s igračima su odbijeni. Čudna i neočekivana odluka, koju je dodatno pojasnio i predsjednik kluba Nenad Črnko.

- Za početak moram naglasiti da sam odluku donio ja kao predsjednik, a ne sportski direktor Brkljača, koji se takvim stvarima u klubu uopće ne bavi. Naša je greška što nismo obavijestili medije da neće biti konferencije za novinare - počeo je dulji monolog Črnko i nastavio:

- Ispričavam se u ime kluba medijima i novinarima što ovoga tjedna nisu mogli obaviti posao kako su željeli. Oni za ništa nisu krivi, već smo krivi mi, koji smo zadnji na tablici i tražimo sve načine kako se spasiti ispadanja. U tom cilju sam procijenio da nam uoči tako važne utakmice kao što je ova u Varaždinu, treba i odmak od medijskih istupa za trenera i igrače, te koncentracija isključivo na treninge i taktiku.

Kako će biti do kraja sezone, ostaje li u Gorici “silenzio stampa” ili ne?

- Odmah nakon utakmice u Varaždinu i do kraja sezone, bit će mogući individualni razgovori novinara sa svim igračima i članovima kluba u prostorijama stadiona bilo kada i po dogovoru. Što se tiče konferencija prije prvenstvenih utakmica, ostavit ćemo pravo da ih sazovemo ili ne, ali svi će mediji biti na vrijeme obaviješteni. Gorica nikada nije imala problema s javnom komunikacijom i ovo je bila izvanredna situacija s kojom sam želio pomoći momčadi u pripremi utakmice u Varaždinu - pojasnio je predsjednik Nenad Črnko.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 01:40